1850 Fatmanaz batma acı agrı kasılma oldukça bende de oluyor aynı his. Her an su gelecekmişte doguma gıdecekmsıım gıbı korku gelıyor 😁37+0 ız bızde
Fatmanaz 1850 bende haftaya Cumartesi 37 oluyorum ve o gün kontrolüm var zaten çok merak ediyorum doğarmı diye bide ben çalışıyorum bu Cuma işten ayrılıyorum diyorum bari 39 haftayı doldursak falan
Suslumom Fatmanaz cati muaynesi oyle korkulcak bi durum degl korkmani gerektirck bi durum degl abartanlarida gercktn anlamiyrmm ilk oglum 40+5 te dgdu surekli cati mauynesi oldumm gelmeynce ve acilmam olmaynca sezeryna alindim oglum 4 kiloydu ustelk
Esmakartal1 Bende 36+4 ara sıra sancı gbi oluyor ama genel anlamda doğum belirtisi yok bu kasılma nasıl bişey ya ben hala anlayamadım bebek bi tarafa doğru toplanıyo hareket ediyo bumu kasılma yoksa normal bebek hareketimi bu ben anlamadım
Fatmanaz 1850 yok ya ben hep aman ayrılmayayım da Doğumdan sonrasına aktarayım dedim ama şöyle diyeyim hafta içi ağrılardan alamıyorum kendimi ama hasta sonu çok iyiyim çünkü dinlemiyorum