Daisyy000 nazel123 Hemen iade edin yada atın.Hemde birsuru poşete koyup öyle atın. Paketten çıkarlarsa heryere dağılıyorlar.
Mommmmy Un biti . Bütün evi sarar . Hemen atın. Ben fark etmemiştim bütün evi sarmıştı ilaçlanmak zorunda kaldık. Muhtemelen aldığınızda böyleydi bir anda olmaz bu baya sıcakta kalmış olması lazım .
nazel123 Mommmmy ay çok taktım şimdi ya insallah sarmamıştır evi evet ondan öncesinde kullandığım vardı hiç böyle olmamıştı bize de bulaşır mı bu böcek 😣
nazel123 minnosbirkiz birkaç gün oldu ama fişi atmışız sanırım yazık oldu ya doğru koşullarda saklanmıyor bizim başımıza kalıyor
Mommmmy nazel123 beni ısırmıştı ama eşim ve kızıma hiç dokunmadı. Biz o yüzden önce tahtakurusu falan sandık ama kaynağını bulup çöpe atana evi ilaçlatana kadar geçmedi. Ben bayağı bi kaşındım
minnosbirkiz nazel123 yeniyse ozaman götürün, kredi kartıyla ödediyseniz yedek fiş çıkartıp bakabiliyorlar, ordan saati görünür, hatalarını kabul edip alsınlar geri, yada direk bire bir değişim yapsınlar sağlamıyla ☺️
Narin9 nazel123 değişim yapın iade de fiş istiyorlar ama değişimde sorun yapmıyorlar eğer bilindik market zincirlerinden aldıysanız
nazel123 Daisyy000 yaa o görünenin biri atacağımda kaybolmuştu umarım çıkmamıştır of en sevmediğim şey ya bu böcekler
nazel123 Daisyy000 bizede bulaşıyor mu canım bu nasıl illet böyle hemen çoğalıyor mu ne yapmam gerek geçti mi acaba başka yere
Daisyy000 nazel123 Yok size bulaşmaz yani saç biti gibi düşünmeyin. Ama evin heryerinden çıkıyor ve çabuk ürüyorlar
nazel123 Daisyy000 insallah çıkmaz canım çok sağol sirkeli suyla falan sileyim defne yaprağı koyayım belki giderler varsa da 😅
Miniklerinannesiyim nazel123 normal yaz ayında cok sıcakta durmuş o yüzden atmaktan başka bişey yapılmaz
nazel123 Mommmmy Allah Allah ne değişik birşeymiş ısırıyormu birde bende attım direk umarım başka birşeyde çıkmaz