minnakimveben Şuan Lütfi kırdar hastanesine gidiyorum ama doktor konusunda yardıma ihtiyacım var kimlerden memnun kaldınız yardımcı olursanız sevinirim
Eflinilknur minnakimveben doktorlar genelde olmuyo asistanları oluyo 20 haftaligim daha doktora denk gelmedim hep asistan
Babymom07 minnakimveben ay ben hiç sevmedim orayı ya malesef iyi doktor diye randevu alıyorum asistan bakıyor çok da bilgili değiller başka bir yeri tercih etseniz daha iyi olur ben devlette en çok Zeynep Kamili sevdim 👍🏻
ssevilmommy minnakimveben hiç doktorun baktıgına denk gelmedim hep asistanlar var bakıp ölçüm yapıp gönderiyor okadar
Dilanee minnakimveben moralinizi bozmak istemem ama iyi Bi asistana denk gelirsen ne ala ben bi kere denk geldim şok oldum ilgisine ama genel olarak kalabalık be çok ilgisizler hele bazen tek asistan oluyor Allahım insan ağlayarak çıkmak istiyor o derece
Eflinilknur minnakimveben yakacık Hastanesi çok iyiydi hiç asistan yoktu malesef depreme dayanıklı değil diye kapattilar kartala geçti
Babymom07 minnakimveben anladım canım ama ben birkaç sefer gittim bir soru sordum şu an ne sorduğumu hatırlamıyorum ama cevap veremedi telefondan araştırdı falan bir şeyler yaptı çok da güvenemedim açıkçası doktorlar genelde üniversite hocası zaten ama gelmiyorlar 🤷🏻♀️
Eflinilknur minnakimveben valla bilmiyorum doğumda oluyolar demekki ama yani ilgi sıfır 1 ayım dolmadan gitmiştim sekreter bana neden geldin dedi