Gizyy Beyaz_kralice benim riskli gebelik olarak ilerliyordu zaten en başından beri biraz bekliyorduk açıkçası bu yüzden sürekli tansiyon ödem takibi yapıyoduk. Ödemim aşırı artınca ve tansiyonum ilaçlara rağmen düşmeyince idrar tahlili verdim direkt protein 4+ çıktı. Hastaneye yatışım yapıldı takip için orda da öyle çıkınca aldı doktorum sezeryana hemen
Gizyy Beyaz_kralice ay tansiyonunuzu kontrol edin sürekli eğer böyle bi riskiniz varsa. Ben bi de kendi idrarımdan az çok tahmin ettim çünkü çişim çok köpürüyodu bundan da az çok anlayabiliyosujuz
Beyaz_kralice Gizyy anladım tansiyonu her gidişimde ölçüyorlar normal çıkıyor şimdilik bakalım Salı gideceğim
huysuz__ Derinmom gelişim geriliği sebebiyle bana en fazla 37 ye kadar beklerim dedi, çarşamba gidicem son duruma göre gün verecekler.
Derinmom EsEf suan bende tam 35+5 haftadayım benim hesaplara göre 20-22 arası alacak sanırım beni de.
Derinmom Zuhalsebu biz arkadasla aynı doktora gidiyoruz ona genelde ilk bebekler ikinciyi takip eder demis ilki 38 de olmus bunu da 38 de alacakmış
Delice_zeytin Aslında 39+2,3,4,5 olsa nolur ki ? Yani bebeğin gelişimi güzelse beklemek daha mantıklı değil mi ? Sezaryende riski oluyor mu geç almasının ?
Derinmom Delice_zeytin dogum baslarsa riskli diye alabilirler belki o da düzenli nst ile anlayabiliyorlar sanırım.