Berivan_sr Kızlar az önce lavaboya kalktım bebek çok aşağıda hareket edince uyandırdı beni lavaboya gideyim dedim çay bardağının altını dolduracak şekilde su geldi lütfen yardımcı olun çok panikledim ağladım 🥺
kardelen54 Berivan_sr anladım o zaman sabahı bekliceksiniz mecbur sakın olun devamı gelecek mi takip edin şimdilik bacaklarını kaldır uzan bence yapacak bisey yok sanırım az gelmiş suyun
Berivan_sr Sancı mı olur doğum mu başlar yoksa su gelmeye devam mı eder ilk gebeliğim çok tedirginim 🥺
2cocuk1bebekk Berivan_sr bisey olacagi yok cnm bi kontrole gidersin bakarlar illada suyun geldi diyemeyizki suda gelmis olsa hemen dogcak diye bisey yok sakin ol az suyu gelipte bi skintisi olmayanlar var belkide su da degil yani
kardelen54 Berivan_sr sakın ol canım bebegin de etkilenmesin bi hastaneye gittiğinde hemen müdahale ederler zaten söylediğine göre suyun az gelmiş bebeği orda tutmaya çalışırlar hem burdan okuduğum kadarıyla öyle su gelince hemen doğum başlamıyor sen içini ferah tut dua et bebis iyi olacaktır inşallah