Salı günü post açmıştım 2 cm açıklık ve nişan diye.
Hiç sancım yoktu adet sancısı bile değildi. Bugün öğleden sonraya kadar gayet iyiydim evimi bulaşıkları kıyafetleri hepsini temizledim yıkadım. Öğleden sonra doktorum nst istemişti gelip nst çektik sancı yine yoktu ama kanlı mukuslu akıntım vardı. Doktor alttan muayene etti ve 5 cm açıklık seni yatıralım dedi ben kabul etmedim sancimin olmadığını evde kendimi daha iyi hissedeceğimi söyledim sağolsun kabul etti ama akşam kesin gelip dogurursun dedi. Hastaneden döndükten sonra 40 dk bir sancı geliyordu ama yine hafifti hiç ciddiye almadım pazartesiye kadar yolu var diyorum kendi kendime. Eve geldim yedim içtim sıcak duşa girdim dizi izledim çok rahatım ama😅
Ben kalkıp yatsı namazını kılıp uyuyacam eşime sabah bir daha kontrole gidelim dedim. eşim sen bu akşam dogurursun dedi ben yok imkanı yok doğmaz bu gece dedim. Saat oldu 21:30 benim sancılar şiddetlendi beş dakikada bir gelmeye ve bir iki dakika sürmeye başladı. Eşim giyin gidelim diyor ben hala yok beni duşa götür bwn duş alacağım daha doğuma var diyorum. Her neyse büyük tuvalet hissi gelince tamam dedim bebek kesin geliyor .. hastane yakındı beş dakikada vardık ve beni direk doğumhane ye aldılar ebe alttan baktı ve tam açıklık her şeyi hazırlayın doğuyor dedi ve hamd olsun üç dört ikinmada bebeğimi kucağıma aldım. İkinci doğumum ve ilk doğumum 24 saat suni sancı ile olmuştu asla böyle rahat olacağını tahmin etmedim.
Size tavsiyem kendinizi çok rahat bırakın ve çok sıcak suda oturun. Ben küveti doldurup saatlerce içinde tuvalet pozisyonunda oturuyordum. Uzun oldu kusura bakmayın. Ama ben son ana kadar sezeryan kafasindaydim doktorum müsaade etmedi iyiki de etmedi Allah razı olsun ondan. Dilerim sizinde cooooooook rahat doğumlarıniz olur. 🥰🥰❤️❤️❤️❤️