Sevcan62 Cansu__1997 3200 olmuş canım hafta içi bi daha gidicem 3500 olur herhalde 12 Ağustos doğum görünüyo 😅
esdemiralay gmzenur-aydn977777 Bana da normal dedi zaten bebeklerin aşırı kilolu doğmasını istemeyiz dedi ama görünce insan tedirgin oluyor tabi
Aleve Senaa11 valla bişi yapmadım açıkçası çünkü yemek zaten yiyemiyorum herşeyi ksuyorumm karpuz yeme dedi karpuzu kestim tatlı yi kestim
Lilaaaaa pims benim 21. Hafta da 360 gr m dı ve doktorum iyi demişti. Hiç üzülme alır. En son 29+6 da 1450 gramdı. Yine doktorum gayet iyi dedi her bebek çok kilolu olmuyor sağlıklı olsunlar yeter ki 🙏🏻
pims Lilaaaaa inşallah ya gerçekten morel olarak düştüm öyle diyince dişim ağrısından yiyemedim 1 hafta belki ondan da olabilir dediğiniz gibi yeterki sağlığı yerinde olsun da
pims Bebemiz bilmiyorum ya ama morelim bozuldu yani sağlıklı olsun yeterki ama korkuyorum ya gelişemezse die de inşallah ya sizin dediğiniz gibi olur 🤲🏻
Buseemm helloandhello ben uygulmanin verdigi ornek tahmini kiloyu hatta grami yazmistim cnm 🥲🤪 mizih olsun diye yoksa oralara daha gelemedik malesef …
Gmzyyyy Akarmine merhaba , maşallah bebişinize ama ben de 24+4 de doktor kontrolümde 849 gr çıkmıştı geçen hafta ama doktor iri bebek şeker hastalığı olabilir dikkat edeceksin demişti , var mı sizde de öyle bir durum acaba