--sy hepoyleolurzaten__ ay allah kolaylık versin biz daha 26 haftalığız karnımı ağır hissediyorum siz nasıl taşıyorsunuz ya maşallah
Kubraalp67 27+3 970 gram normal mi bilmiyorum ama bana kilosu az geliyor nedense doktor gayet normal bir aralıkta endişe etme dedi ama nedense az geliyor bana.
2prens1prenses__ Buseemm ben 11+2 günlüğüm 10+4 te kontrolüm vardı benim doktorum ne kilosuyla ilgili birsey dedi nede kalp atışını dinletti ben sorduğumda kalbi güzel atıyor dedi yine dinletmedi bu 3. Hamileligim 2 oğlumda da doktor dinletirdi söylerdi kilosunu bende dedi artık söylemiyorlar dinletmiyorlar size bile gramını söylemişse bana niye birsey demiyorlar acaba merak ettim
Buseemm 2prens1prenses__ kiz kimse bişey aoylemiyor ki uygulama tahmini agirligini boyutunu fln yaziyor ya ordan söyledim 😂 girgirina yani
Sezennkz vivivi benimde sancım var 38 de sezeryan olmayı düşünüyorum sizin aklınızda böyle bir şey var mı
Z_ulall melikeozkaynak banada söylermisin kilosunu Salı günü bende o haftada o kilodaydık şuan 36 olcaz
SYF Kızlar doktor en son ultrason boyunu 52cme kadar ölçebiliyor dedi,bebek 52den fazla ne kadar bilemem dedi.girdiğiniz ultrasonlar da bu şekilde mi?