Melekozlu 16.17. Hafta da hissediliyor ama çok minik hareketler ilerleyen zamanda da öyle oluyor korkuyodum hareket etmediğinde ama büyüdükçe hareketlere sıklaşıyor ve daha çok şiddetli hissediliyor 😀
Rabiamina haftada minik minik segirme oluyordu arada bağırsak hareketi gibi. 17. haftadayim bugün uyandığımdan beri sol tarafımda sürekli daha hareketli bir şey oynuyor. Çok garip sanki orada gaz gibi bir şey var oynuyor orası 😄
iremmgk555 Zeusss 15-16 arasında minik minik hissediyodum birkaç günde bir ama kendimi dinlemem gerekiyodu onu anlamam için 18den itibaren daha net hissetmeye başladım 🩵
ellifccetin Zeusss ilk 17 haftalıkken hissettim minikti. Şimdi 22+5 olduk kıpır kıpır çok hareketli maşallah 😂🩵
Nrrrry Ben 16 haftada hissettim şuan 19 haftalığız inanılmaz hareketli ilerleyen zamanlarda ne yaparız bilmiyorum
cactus123 Zeusss 22 e kadar anlamadım 64 kiloydum o hafta hergün dinledim ama hissedemiyordum 22 de çok net hissettim
Lalaydnn Zeusss 15+5 de hissettim Şuan 17 haftalığım hergün hissetmesem de ara ara kendini hissettiriyor 💙
Fatma_ecem4 Zeusss 9 haftadan sonra başladım ben hissediyorum diye kimse inanmadı 😂 27 hafta tam hissetmistim