Sura-Karaman merhaba kızlar ! 2. ce hamileyim bir kaç gündür aklıma takıldı sizlere sormak istedim. İlk çocuğu ile ikincisinin detaylı usg görüntüsüne bakıp, birbirine benzeyip benzemediğini görüntüden anlayan oldu mu? :)
huysuz__ Sura-Karaman benimkilerin birbiriyle alakasız olduğunu ilk ultrason resimlerinde fark etmiştik😅 gerçekten de hiç benzemiyolar. 3. Bebiş ultrasonda ablasını andırıyor bakalım az kaldı gerçekten benziyor mu göreceğiz😅
GGkaya3435 Sura-Karaman biz 2.yi ilk kızıma değil de halasına benzetmiştik gerçekten de halasına benziyormuş.3.kızımı da 2.ye benzetmiştik ağzı burnu aynı doğdu:)
qusel Sura-Karaman valla anlaşılıyor Dr bile direk aynı ablası ve babası dedi. Hatta görümcem ikisinin fotosunu birleştirdi atabilirsin atayım buraya Yükledim 
Buseemm qusel yaa bu sekildeyse tabiki benzetilir attiginiz resimde gercekten çok benziyordu Sura-Karaman
Leyliya Sura-Karaman ben tek yumurta ikizlerine hamileyim hani birebir aynı olurlar bir tek parmak izleri farklı olur deniliyor ya. İki kızım birbirinden farklı çıktı detaylı ultrasonda. Kendi doktoruma sordum suyun yoğunluğuyla alakalı bazen tek bebek bile ince dudak gözüküp kalın dudaklı gözükebiliyor demişti. Sağolsun minikom bi daha yüzünü göstermediği için teyitleyemedim😅
sedefyrs1101 Evet ultrasonda burnuna kadar benziyorlardı, doğdu şimdi ikiz zannediyorlar yaşları da yakın olduğu için çok benziyorlar herkes ikiz mi diye soruyor 😅😇
Mom69 Buseemm 4.500tl istanbul medicine hospitalda ama ben gerek duymadım çünkü doktorum yüzüne renkli bakabilir miyim dediğim zaman doktorum açıp gösteriyor eğer poz verirse bugün vermişti
baab1 Sura-Karaman benım oğlum 4.5 yaşında. 2.5 aylık kızım var ultrasonda çok benzetirdim 😅 doğdu direk abisi olarak bebeklikleri bile aynı