Bsny6 Selam arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kalp atışını duymadık birde rahimde kanama gözüküyor dedi Çarşamba tekrar gidicem bakalım inşallah kalp atışını duyarım böyle bı durum yaşayan varmı aranızda 🥺
fairytale_ Bsny6 bendede kanama alanı vardı lekelenmeyle attım onu progestoran kullandim gecti suan 18+4 guzel haberler alırsın insAlllah sorun olmuyacaktir emin ol🥰
aden026 19Merve-nur 12. Haftama girmemle %90 oranda bitmişti benim… ama on iki hafta full devam etti.. umarım sizinde en kısa zamanda sona erer🙏🏻🙏🏻
SemaEyvaz deryaa_milena bi sözüm olucaz hangi meyve olduğunuzu yazan kısıma bastığınızda bi şey geliyomu önceden bu uygulama öyleydi şimdi basıyorum hiç bi şey yok hangi ayda hangi meyve olduğumuzu gösteriyodu
12betul Ebbruc hayırlı sağlıklı evlat olsunlar tabi en başta ben de iki kız var erkek istiyordu gönlüm haliyle ama 3 kız da bi anne için şans bence 🥰
DryStr @Tugba2024 @muphem merhaba hanımlar bizde lime olduk🌸 cinsiyetiniz belli mi doktorunuz bir şey söyledi acaba
muphem DryStr en son 10+3 te gittim ben. Şu an 12+3 🤭 14 haftalık olunca öğrenirim inşaallah. Siz öğrendşniz mi