Yamanmomy Kızlar merhaba 1 temmuzda doğum yaptm 40Im hangi gün çıkıyor hangi gün birliktelk yaşayabiliriz yanlıs bişey yapmak istemiyorm kendi hesaplamama göre 9 ağustos cuma çıkıyor bi bakarmsnz
ikitosbikannesi_ Yamanmomy bana göre 10 Ağustos aptamil uygulamasına göre de 10 Ağustos ama anneme göre 9 Ağustos . Yani uygulamalar ve ben 2 Temmuzda 1 gün oluyor şeklinde hesaplıyorum ama annemler teyzemler vs 1 temmuzda doğdu ya 1 temmuzu birinci gün olarak hesaplıyorlar. Ben çocuklarımda kendi hesabımdan gittim. Annemlerden 1 gün fazlaya göre banyo vs yaptım bebeğime yaptırdım. Sende 1 gün beklersen bişi olmaz. Zaten kanaman yoksa abdest al. Birliktelik yaşa. Benim kanamam hala devam ettiği için yapamadık daha 😀😀😀
Charlzey Ben de 10 Ağustos diye hesapladım ama bir daha bakın isterseniz. Saat kaçta doğum yaptınız akşam sabah?
Charlzey Ben 2 temmuzu bir gün doldu şeklinde hesaplıyorum, böylece 10 Ağustos başladığında tam 40 gün dolmuş oluyor abdestinizi de alabilirsiniz kanama bitmese bile.
GGkaya3435 Doğumdan sonra nasıl kırundunuz? Ben kırkım çıktıktan 16 gün sonra ilişkiye başladım şu an bebeğim 2 aylık ve 4 kez ilişki yaşadık.Hepsinde kondom kullandık emzirme döneminde nasıl korunuyorsunuz???
Nime07 Yamanmomy Saat olarak hesaplamanız gerekiyor saat öğlen 1′de doğum yaptıysanız ertesi gün öğlen 1′de 1. gününüz bitmiş oluyor. bu şekilde hesaplayabilirsiniz
Nime07 Yamanmomy googledan iki tarih arası hesaplama yapabilirsiniz sizin için yaptım 10 ağustosta tam 40 gün bitmiş oluyor. Namaz kılıyorsanız namaz vakti olarak da hesaplayabilirsiniz ben ikindi ezanında doğum yapmıştım 40 gün doldurduktan sonra yine ikindi vaktiyle 40′ım doldu diyip gusül alıp namazlarıma ve cinsel ilişkiye başlamıştım
Nime07 Youtube’a “ kadınların lohusalık süresi nasıl belirlenir - nurettin yıldız fetvameclisi” yazdığınızda hoca açıklıyor durumu dinleyin isterseniz