mrymbrl Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle 12.haftayı bitirdik. Folik asiti bazı günler kullanmayı unuttum açıkçası ve ilaçlarım kaldı biraz. Atmalı mıyım yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim ?
2Princess1Mom mrymbrl 16 haftalığım hala kullanıyorum 🤷♀️ doktora 12. Haftada sordum diğer vitaminlere geçmem gerekmiyor mu diye beni tersledi. Geçeceğin zaman ben sana söylerim zaten şimdilik devam et dedi 🤣
Kayraninnannesi mrymbrl Bazı doktorlar daha erken bazı doktorlar daha geç bıraktırıyor. Siz yine de doktorunuza sorun bence. Genelde 12. haftaya kadar kullanılır ama sormakta fayda var
basakc36 mrymbrl benimde elimde folik asit kaldı doktora bitireyim mi dedim yeterli dedi çünkü demir ilacı ve d vitaminine başlamıştım.Ama doktorun bitir derse iç burda çok okudum içeni
Sel-sel Haftada bıraktırdı omega,kalsiyum,magnezyum,demir gibi vitaminler verdi dediğiniz gibi kimisi geç bıraktırıyor kimisi erken bende anlamadım neye göre ama doktor ne derse uyuyor insan işte 🤷🏻♀️
Ezel16 mrymbrl 32 haftalık hamileyim doktorum doğurasıya kadar kullanacaksın dedi .. Neye göre devam ettirip ettirmiyorlar bilmiyorum..
mrymbrl Tamamdır kızlar çok tşk ederm haftaya kontrele gideceğim sorayım o zaman şimdilik kullanmayacağım
Ezel16 mrymbrl Yok bazı gebelere doktor kullandırıyor fazla değil ama neye göre karar veriliyorlar bilmiyorum.. Bende + olarak multivitamin kullanıyorum onun içinde de var folic asit .. Yurtdışındayım hem burda ki doktorum hemde Tr de olan doktorum devam etmemi söyledi ☺️
tugcesakzci mrymbrl doğuma kadar kullandım. Hem multivitamin kullandım içerisinde vardı hem de folik asit ekstra. Hiç bir gebe folik asiti bırakmıyor zaten sadece ilaç değişiyor. Kullandığınızı bıraksanız da multivitamin içerisinde aynı oranda folik asit almaya devam edeceksiniz
cLearQueen Ben direkt folik asit olarak kullanmadım ama multivitamin icinde folik asit almaya devam ettim
helloandhello mrymbrl 11 haftada bıraktırdı bana doktorum bütün vitaminleri kapsayan bir vitamin verdi içerisinde magnezyum folik asit omega selenyum cınko hepsi büküyor artı bir folik asit içmene gerek yok dedi ☺️
elif475475 mrymbrl bana farklı takviyelerin olduğu yeni bir şey verdi folik asitli ben 11 hafatlıkken bıraktım.