Merve32- Günlerdir bu günü bekliyordum geldi çattı sonunda 😂🙏 Kimlerin kaç gün kaldı nasıl gidiyor hamilelik toplanın bakalım ☺️
Nrsh_3355 Merve32- son 95 benimde sık idrara çıkma dışında bir şikayetim yok güzelim senin nasıl gidiyor 😍
Merve32- Nrsh_3355 sol kalça ağrısı dışında bişeyim yok benim de çok şükür ☺️ sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 kız mı erkek mi bebiş
aysenuraydin2 Merve32- doğum pozisyonunu almış kafası aşağı baskı yapıyor dedi bilmiyorum valla Perşembe günü kontrolüm var kendi doktoruma ne diyecek bilmiyorum ama korkuyorum tabii erken doğum riskim varmış 🥺 dua edin benim için 🤲🏻🥰
Merve32- Seddda ooo sizin bitmiş maşallah rabbim bize de nasip etsin o günleri görmeyi 🙏☺️ amin inşallah siz de sağlıkla alın kucağınıza 🙏☺️
Merve32- Bsk_cb olsun. Sağlıklı olsun da erken olsun Seralar ne bu arada çok görüyorum burda ama bilmiyorum ne olduğunu
Bsk_cb Merve32- rahim ağzın kısalıyor yani yani doğuma açık oluyor erken doğum olacaktı 21 haftalık doğacaktı doktor gördü ultrasonda dikiş atıldı bir ay önce ☺️sadece yemek yemek için tuvalete gitmek için kalkmaya izin veriyor böyle geçiyor günler
Merve32- Bsk_cb hmm anladım zamanında saplıkla doğsun inşallah 🙏 Neyse yarın siz de doğuma kadar güzelce dinlenin doğunca yorulmaz zaten baya 😂güzel tarafından bakalım 🤷♀️☺️