birmeleginannesi_ Reina bende akşam goturucem bekletmeden zaten sagiyorum şimdi sürekli sıvı da alıyorum inşallah yarar şifa olur bebegime çok korkuyorum bişey olucak bir telefon gelicek kötü haber olucak diye😟😟
Reina birmeleginannesi_ gelmez korkma. 800 gramlık bebekler tutunuyor hayata. Sennki sadece enfeksiyon tedavisi görecek evine dönecek. Sadece sütüne odaklan. Gündüz güzelce dinlen sütünü sağ götür. Şifa olsun inşallah
Caglacolak5237 birmeleginannesi_ sen artık dondur onlar benmari usulü çözdürüyor. Benim oğlum 16 gün yattı ydyb de öyle yapıyorduk.
birmeleginannesi_ Caglacolak5237 hadi ya bugün gece götürdüğümde sorayım bari bundan sonra öyle yapaym çünkü bir sağım daha yapıp goturucez
Lalemmm12 birmeleginannesi_ korkma kakasından da gelebilir benimkinden geldi götürmedim bile çünkü gerçekten doktorlar bazen normal şeyi anormal hale getiriyorlar çok kan gelseydi giderdim ama çok çok azdı zaten
birmeleginannesi_ Lalemmm12 yok benimki idrarda geldi altını temizledik ikinci bezi koydum ona direk idrarını yaptı öyle gördük çok değildi ama kanında crp çıktı işte tahlilinde 😟
956733 birmeleginannesi_ bizimkinin enfeksiyon değerini tam bilmiyorum canım dediğim gibi kendi derdimden çocuğuma bakamadım 2 gün ama tedavi oldu çok şükür şuan iyi . Sıkma canını moralini yüksek tut. Doktorlar ne diyorsa güven bize de senin gibi diğerlerine göre daha iyi demişti ve 5 günde çıktık çok şükür 🙏 tabi insan bebeğini orada görünce kahroluyor o an ama geçecek
birmeleginannesi_ 956733 evet içim gidiyor şuan kendimi suçluyorum nasıl bıraktım naptim neden oldu derken 😔😟
Dilara_0 birmeleginannesi_ akşam kuran okuduğumda isminizi geçerim şifa olur inşallah bol bol dualarımdasiniz. Çok üzme kendini. Sen bir annesin dik durman lazım zor da olsa. Sütün kesilmesin Allah korusun sıkıntıdan ❤️
birmeleginannesi_ Dilara_0 Allah razı olsun canım çok sağol inşallah geçer bebeğime kavusurum bı an önce çok zormuş ayrı kalmak çok özledim kokusunu şimdiden 😔😔
Lalemmm12 birmeleginannesi_ rabbim şifasını versin korkutma kendini onlar daha melek sen bol emzir vücudu daha çok düşük mikroplara karşı ben hala götürmedim hastaneye hep emzirdim üstüne dua okudum
Dilara_0 birmeleginannesi_ endişe etme illaki iyi olacak. Sağlık çalışanlarının yanında olması bir yandan iyi ve iyi olacak ve o mis kokusunu içine çekeceksin. Güzel düşün güzel olsun ❤️
birmeleginannesi_ Reina haklısın tabiki canım rabbim güç versin ben çok kötü oldum üç günlük bebek bırakıp geldim kendimi kötü hissediyorum elimden bişey gelmiyor kokusunu özledim 😔😔 inşallah 7 günde bitiverir 😔
Reina birmeleginannesi_ ben doğumdan iki gün sonra 10 dk görebildim :( bazo anneler doğumdan sonra günlerce göremiyor. Lütfen sen sadece dua et ve bebeğine odaklan
Birisi00 birmeleginannesi_ hayır zaten onlar buzluga atıyor. Sen sağ alt dolaba koy sabah gittiğinde götür
Birisi00 birmeleginannesi_ Üç kere ayrı ayrı saatlerde sagdiysan hepsini karıştırmayacaksın. Çünkü biri dolapta soğuk olmuş oluyor diğerini yeni sağmış oluyorsun. İkisinin aynı derecede olması lazım. Bu yüzden her sagdiginda kaç cc çıkarsa ayrı ayrı poşetle. Ama sagdikca sağ ki sütun çok olsun. Hoşaf ye bulgur ye
birmeleginannesi_ Birisi00 sagiyorum canım ikidir ayrı poşete koydum 20-25 cc geliyor yeter demi tek içimlik bu kadar bebeğe 😟 doymazsa diye korkuyorum 😟
Melekannedi birmeleginannesi_ Kaldırır bebeğinin kilosuna göre antibiyotik dozları ayarlanır kaldıramıyacağı veya ağır gelen bir antibiyotik başlanmaz içini ferah tut.
birmeleginannesi_ Melekannedi artık guvenemiyosun ki doktorlara da neler duyuyoruz ne ihmaller sonucu bebekler hayatını kaybediyor ondan çok korkuyorum 😟
Birisi00 birmeleginannesi_ Sen pes etmeden iki memeni de 1 saat boyunca sağ ne kadar çıkarsa. 1 damlası bile ona şifa suanda. Süt yapan şeyler ye. Zaten sagdikca sütun gelecektir
Pamuk Hicbisey olmaz canım yenidogan yoğun bakımdaki bebeklerin büyük kısmı enfeksiyondan yatan bebekler,3 gün sonra falan değerleri bayağı düşecek sende ki bebeğe geçmiş.
birmeleginannesi_ Pamuk doktorda içerde 80 tand bebek var dedi 200 lerde degeri olan var dediler 😟 ama o kadar korkuyorum ki bebeğimi üçüncü gununde daha kokusuna doyamadan verdim dlimden bişey gelmedi bir hafta dediler crp 78 dediler dondum kaldım 😟 bir hafta sonra geçmezse düşmezse diye çok korkuyorum şimdi de😔😔
birmeleginannesi_ Reina inşallah bir haftada geçer canım bide crp düşmezse diyede korkuyorum daha uzun tutarlsrsa başka sıkıntılar çıkarsa diye yoksa artık bir haftaya da tamam dedim ama o günden sonra da geçmedi değer düşmedi kalacak derlerse diye çok korkuyorum ya 😟