birmeleginannesi_ çok geçmiş olsun canım. Seni pylaşımlarından hatırlıyorum. Benim gibi enfeksiyon sıkıntın vardı. Benimde kızıma bulaştı. Crp ilk gün kanda çıkmıyor. İkinci gün enfeksiyon çıkıyor. Benim kızıma da bulaştı. Benim kızım yenidoğan zatürresi olarak doğdu. Solunum hiç yoktu. Ciğerlerinde iltihaplar vardı. 23 gün yattı. Solunumu makineye bağlıydı. Günde 5 çeşit antibiyotik alıyordu. Ayrıca kalp ve tansiyon destekleyici ve birkaç ilaç daha. Şuan 50 günlük çok şükür bir sıkıntısı yok. Sizin antibiyotik tedavisi başlandıysa bir hafta dolmadan bırakmıyorlar. Biliyorsunuz ki antibiyotik etkisini 72 saatte göstermeye başlıyor. Emin olun ona güzel bakıyorlardır. Sadece az görmeniz sıkıntı. Bizim özeldeydi hergün 2 saat görüyorduk. Makineden çıktıktan sonra ten temasıyla başladık ve emzirmeyle devam ettik. Doktorlardan da haber alıyorduk. Oğlumda enfeksiyondan yatmıştı. 1 haftada çıkmıştı. Bu bende genetik. Doktor bir daha doğursan yüksek ihtimal yine aynı olur dedi. İki çocuğumda yaşadığım için. Sütünüzü sağın ihmal etmeyin. Kendinizi toparlayın o sürede. Allah yardımcınız olsun ama geçiyor bu süre 🤲🏻