Gulll00 Bu doktora muane olan sezeryan olan var mi kizlar. Nasil bir doktor. Muane dogum ucretleri nedir
Naz3838 Benim ikinci doğumum olacak allah izin verirse inşallah. İlkinde de sümeyye hanımla ilerlemiştim, şimdi yine ona gidiyorum. Çok ilgili, çok bilgili çokta güleryüzlü bir doktor. Tavsiye ediyorum ☺️
Elifffergn Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum bu yorumları görünce ben ne yaptım diye düşünmüyor değilim veya nöbetçi olduğu günlerde gittim ondan mı acaba 🤔 2 kere muayene oldum kendisine ilk gebeliğim 5 haftalık kese dedi 8 gün sonra gittim yine 5 haftalık dedi başka bir hastaneye gittim aynı gün 6 hafta 2 günlük dedi 3 gün sonrası kalp atışlarını duydum insan hiç mi gülmez 1200 TL muayene ücreti verdim odada benimle 15 dk ilgilenmedi ve muayene olmak için 1 saat bekledim ilk gittiğimde dedim mizacı bu galiba daha ilk gelişin tepkisi bu ama ikinci gidişimizde ben ve eşim kapıdan çıkar çıkmaz yok yani dedik
Miskinim Elifffergn nöbetten kaynaklı olabilir. Bende sizin gibi nöbetine gittim doğumdan çıkmıştı. Lekelenmem geldi 25 30 dakika konuştu sohbet etti durumu anlattı. Siz ters dönemlerine denk gelmişsiniz sanki biraz.
Mfs Bende kendisini 28. Haftada bıraktım bilgili bir doktor olduğunu düşünmüyorum kesinlikle karaciğer degerlerim oynayip duruyordu sadece korku pompalamaktan baska bir sey yapmadi bana onun yuzunden hastaneyi dahi degistirip medipol megaya nagihan hanima gectim cok da memnun kaldim