Esmahmza Sıgarayı bırakamıyorum diyenlerrr hadi sizde benimle beraber bırakın 24 haftalık hamileyim hep vicdan azabı cekiyordum sonunda bıraktm 2 gün oldu yapamam edemem demeyin yaparsınız ben kendime hiç inanmıyordum sonunda basardımmm 🥰
denizleo09 Esmahmza bende biraktimmm :) asla bırakamam diyordum günde 2-3 tane içip sonrada oturup ağlıyordum. Bu şekilde olmayacak dedim ve çat diye 20.haftada bıraktım tam 5 hafta oldu hem vicdanım rahat hem çok mutluyum canımda hiç istemiyor. Bi çocuğum daha var keşke hiç içmeseydim kızım gelip anne kötü kokmuyorsun diyor insan isteyince her şeyi yapar Tebrik ederim bizi 🫶🏻
Larraa Esmahmza Transfer oldum olunca bıraktım aslında ama çok canım istediği için 2-3 defa içtim. Hamileliğimi öğrenince tamamen bıraktım ama canım istemeye devam ediyordu. Şu an 7+5 haftalık sigara yazarken bile tiksiniyorum. Eşim içiyor yanıma yaklaştırmıyorum 🤢
Hshaujaja Yelizsnsy ya evet benim güzel oğlum ne güzelliklerle geldi 🥰 21 yaşındayım 12 yaşından beri içiyordum 6 aydır ağzıma sürmüyorum ❤️❤️❤️❤️
Ogm Hamileliğimin 10. Haftasın da bıraktım iyi ki bırakmışım şu an nefret ediyorum sigaradan ☺️ Doğumdan sonra da içmeyi düşünmüyorum asla. Ne pis kokuyormuş bırakınca anladım en çok tiksinme sebebim kokusu oldu
Esmahmza denizleo09 evet heleki geceleri cok kötü hissediyordum kendimi cok şükür içim rahat artık teşekkür ederim🥰♥️