Aygn Kalsiyum ve magnezyum hapı atmama rağmen hala gece bacaklarıma kramp giriyr neden acaba 1 buçuk hafta oldu baslayali
Yagmur9833 Aygn benimde ayni ya yediklerim az geliyor ondan diye dusunuyorum bacaklarim sizliyor sirtim belim hep agri var 21haftaligim sen?
SudeUu Aygn kramp grmemesını ıstıyosan her gun muz yemelisin bende oyleydım doktorum her gun muz ye dedı ve bebegın gelısımı ııcnde cok faydalı olduğunu soyledı ayrıca ınternttende arastırabılırsn orda bıle kramp grmemesı ıcın muz tuketmelısınız dıyor
1850 Aygn maden suyuda fayda sağlıyormuş magnezyum ıcerdıgı ıcın gunde 1 tane ıcebılırsınız dıyo genelde doktorlar
SudeUu Aygn Yagmur9833 muz tuketmelısınız bnde sızın gbıydım her gun muz yıyorm hepsı gectı cok sukur
Bayrak34 Aygn yoğurdu evde kendin mayalamıyorsan dene. Bende hazır yoğurt yiyemedim hamile kaldıktan sonra. Mayalamaya başladım o kadar güzel yiyorum ki
Yagmur9833 SudeUu hergun illaki yiyorum meyvemi dedigin gibi muz portakal ama zayif bunyem zaten 47 kiloyumda
Rebelak 12. Haftada başladı 14. Haftadayım aynı şekilde 3 haftadır zehir oldu. 1 haftadır magnezyum kalsiyum kullanıyorum ama fayda etmedi. 6 saate bir parol atıyorum o derece dayanılmaz inş geçer hepimizin ağrıları rahim dar olduğundan gelişirken baskı yaptığından olabiliyormuş bu kramplar birde
Rebelak Aygn o konuyu doktora sormak lazım şimdiden böyle düşünme canım. Hangisi hayırlısı ve sağlıklısıysa inş Allah’ın hikmeti o zaman gelsin hele açılır inş 😊
Kurabiyecik Aygn canım benim doktorum şekerli şeylerin de insülini arttıracağını ve kramplara beden olacağını söylemişti. Magnezyum alsam da tatlı falan tükettiğimde gerçekten kramp giriyor. Ona da dikkat et