1234sevda Kızlar 39 hafta hamileyim, 2. Çocuğumu kucağıma almak için sabırsızlanıyor ve korkuyorum. İlk doğumum çok zor geçmişti, 2. Doğum kolay oluyormu yazın lütfen 🌸🌸
Ozksulenr 1234sevda aynı korku bende de var. 2.doğumum olacak , ilki normaldi. Bu nasıl olcak korkusu var 33+4 teyim..
Kuboss-98 1234sevda bende 15 dakika sonra 39 oluyorum 😁, benim de ilki normal doğumdu ve coook zor oldu. Şimdi bunda da hem hemen doğsun artık istiyorum hem de korkuyorum. Belirtileriniz var mı , hamileliğimin çoğu ishalle geçti ama yine de iki gündür baya çoğaldı . Kasılmalarım başladı nst de çıkıyor ama henüz doğum sancısı değil . Aşağı doğru baya baskı hissediyorum zor oturuyorum hatta , sizde durumlar nasıl
Fatma96 1234sevda aynı konudan muzdaripim acaba ikinci kolay olurmu die düşünmeden edemiyorum detaylıya girdiğim doktora anlattığımda korkma 2 ci ilki gibi zor geçmez inşallah daha kolay olur dedi inşallah bakalım hakkımızda hayırlsı 🤲🏻🥹
Hellili 1234sevda ben de bişi merak ediyorum konudan biraz bağımsız ama ikinci gebelik de ilk gebelik gibi heyecanlı mı yani benim de ilk gebeliğim çok zor geçti ve tadına hiç varamadım içimde bir sürü ukte kaldı şimdi düşününce sanki bi daha asla o duyguları hissetmeyecekmiiim gibi geliyor hep diyorum ikinci de telafi ederim ama spnra kendi kendime diyorum asla aynı olmayacak o ilk hamilelikte yaşayamadığın şeyler hep içinde ukte kalacak bu beni ara ara çok düşündürüp mutsuz ediyor
1234sevda Ozksulenr sağlıkla gelsin inşallah hamileliğimiz bu yaz sıcaklarına geldi aşırı zor, ve uykular haram 😂
1234sevda Kuboss-98 sağlıkla gelsin inşallah, doğumumuz kolay olsun 🙏 Yürüyüşe gidiyorum hergün açılma olması için, ama bacaklar gitmiyor yürümeye hareketlerim öyle kısıtlı ki, henüz nst girmedim ben sancım hiç yok, ara sıra kramp şeklinde ağrım oluyor hemen geçiyor
HMK 39+5 olduk regli olacakmış gibi ağrı ve bel ağrısı oluyor ara ara başka bir belirtim yok😅 doktor pazartesi sabah çağırdı suni vericek galiba ve ben suni almak istemiyorum ilk kızımı suni sancıyla doğurmuştum bunu kendi sancılarımla doğurmak istiyorum inşallah şu iki gün içerisinde gelir 😢
1234sevda HMK inşallah sağlıkla ve çabucak doğurursunuz, ilk çocuğumda suni sancı vermişlerdi öldüm öldüm dirildim çok zordu, 2. Doğumda bende sancımı kendim evde çekmek istiyorum, ve bu hamileliğimde çok fazla yürüyüş yaptım düzenli olarak inşallah işe yarar 🙏
HMK 1234sevda inan bende öyle ama bu güne kadar geldi 😂 ebe evde çek gel sancını 5 dakikada 1 olana kadar yoksa suni sancı takmak zorundayım kendi halinde bekletemem saatlerce dedi
1234sevda Fatma96 hurma , ananas, pilates topu, günde 30. 40 dk yürüyüş önerdi doktor, heran gelebilir dedi, tüm hazırlıklarım tamam, ama bebekte tık yok 😂
1234sevda HMK korkulu rüyamız bu olmuş suni sancı 😂 Ama şu filan gelse doğum başlasa heyecandan hemen fırlarız hastaneye 😂😂😂
Fatma96 1234sevda vakti zamanında doğal yollarla gelsinler inşallah ilkinde suni sancı aldım bunda istemiyorum bide sancım olmadan suyum gelmişti ilkinde 🤦🏼♀️
yagmurus Fatma96 ay benim de öyle ilk hamileliğimde suyum geldi suni verdiler biraz zor geçti 39+2 deyim pazartesi gideceğim 39+4 oluyor o zaman da ne derse acaba normal doğum olacak diye şu gün mü gel der merak ediyorum açıkçası suni almaktan da korkuyorum
Fatma96 yagmurus aynı durumdayız valla yapay bi sancı sonuçta inşallah kendi sancımızlaa doğum gerçekleşir hakkımızda hayırlısı bide benim kızımda 3450 grm dediler 4035 gram doğdu ekstradan zor oldu duble anlayacağın 🤦🏼♀️🥹