minismom atamoms sag salim kucagına alırsın insallah gunde 3 tane hurma ye 38 e girince 2 fincan adacayı bide merdiven in cık activing labormu ne vardı youtubede ben bunları yaptım sendede ise yarar umarım
atamoms kahvesever__ evet doktorumda dedi bana 37 olduğum için artık gelebilir diye ama bu ara çok duyuyorum 40 41 haftada daha gelmeyen var ondan sordum 🙈 ya farketmiyor sağlıkla gelsinler ama sizde anlarsınız ki artık son zamanlar çok zor geçtiği için insan bekliyor
denizleo09 Zmom enfeksiyon yüzünden dedi doktor. Hiçbir belirtim yoktu bi anda suyum gelmisti. Çocuğum sağlıklı çok şükür. Allah korusun yine de güzel düşünelim
iremd-1798 atamoms normalde erkekler geç gelir kızlar erken gelir derlerdi ama şimdi fark etmiyor kız erkek çoğunluk geç geliyor. Burada hep gördüm 40 41 leri bende 40+4 de doğurdum 🥹 Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin ❤️
Zmom denizleo09 Allah bağışlasın🧚♀️💓 Teşekkür ederim cevap için Rabbim vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin amin
1234sevda Şuan 39. Haftadayım bende doğsun diye sabırsızlanıyorum, ağır geliyor son bir ay, ağır ve zor
Sumisali_ atamoms ilk kızım 35+4 te dünyaya geldi.İkincisi henüz 26 haftalık bakalım ne zaman gelecek zamanında sağlıkla gelsin inşallah 🤲