Merymytm Bltcansu bende merak ediyorum pazartesi olacağım .. ama bildim kadarıyla sana bağlı toparlarsan 1 gün kalıp çıkıyorsun genellikle 2 gün galiba
YaseminElbir Bltcansu ben 9 temmuzda sezer yan doğum yaptım en az 48 saat kalıyorsunuz hemen çıkartmıyorlar
2bebekannesi3542 Bltcansu 3. Günü bile zorlamışlardı kuzenimde ama gerek yoktu yani. O yüzden net 2 gün kalıyorlar
Bltcansu 2bebekannesi3542 ikinci hamileliğim ilki özelde oldu 1 gün kaldım o yüzden 2 gün duyunca bı şaşırdım. İnsan ister istemez korkuyor
YaseminElbir Bltcansu aslında dün kendi tecrübelerimi yazmıştım profilimden okur musunuz yine sormak Istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım
Betl35 Bltcansu Benimde ilki özelde oldu şimdi 34 hftlik hamileyim bayraklı şehirde olucam sezeryani endişeleniyorum bende senin gibi 😔
Betl35 Bltcansu Ama olan arkadaslarim çok memnun 2 arkadaşım sezeryan oldu orda yakın tarihte çok ilgililer dedi hemşireleri çok güler yuzlu dedi odalar şansına tek kişilik te olabliyormus
2bebekannesi3542 Bltcansu randevu bulabilirseniz türkan özilhan da iyidir sezaryen konusunda degerlendirebilirsiniz
Betl35 Bltcansu Sana gelişmelerden haberdar ederim senden onxe sezeryan olucam anlatırım yani bende 16 sında gidicem yaşam kemal beye doçent o çok iyi diyorlar bakalim 🥰
Bltcansu Denizm kaç gün kaldınız ,eşim ne zaman görebilir beni odalar temizmi bunları merak ediyorum çok
YaseminElbir Denizm ben sezer yan oldum tek kişilik denk geldi başka Bi arkadaşda sezer yan oldu aynı gün o 2 kişilik odadaydı