evrimmm kızlar selam tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım bugün kalp atışı duymaya gittik keseye bi baktık ikiz mucizelerim benimle Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaAllah inanılmaz bi duygu🌸
Fatmanaz evrimmm allahım ya maşallah maşallah bende çok istedim ikiz de kısmet ☺️ Çok şükür rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah allah sana bağışlasın yavrularını canım evhamlı olma ama dikkat et ☺️🌸
Suhammeh evrimmm kaç haftalık hamilesiniz buarada tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza evlatlarınızı 🤲🏻🧿
evrimmm Fatmanaz eşim tarafında yok bizim taraftada yok ama tüp bebek yaptıranlara genelde ikiz olur diyolar ben bitaneye razıydım Rabbim iki tane verdi Allahıma şükürler olsun isteyen herkezin kucağını doldursun inşaAllah
Fatmanaz evrimmm amin canım bizde var dayısının ikizi var annemin ikizi var halamın var bi dayımın var anne annemin var ama benim YÖK olmadı ama hep olacakmış gibi de hissediyordum ☺️☺️
gizzzy Bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Cuma günü 7+3 kalp atışı için gittim. İkiz olduğunu öğrendim. Ama birinin kalp atışı duyulmadı. 😔 Diğeri sağlıklıydı dinledik kalp atışını. Haftaya cuma yine bakacak. Çok korkuyorum. Zaten zor oldu. Şimdi ikisine de birşey olmasından korkuyorum 😔
evrimmm gizzzy sizede hayırlı uğurlu olsun rabbimden ümit kesilmez inanın bende sizin gibi çok korkuyorum çünkü daha önce düşük yaşadım bişey olursa olucakmı ama çok düşünmemek gerekiyo herşey Allah’tan iyi düşünelim iyi olsun inşaAllah
Fatmanaz evrimmm 36+ 1 biz iyi yol katettik ama artık meraktan deliye dönmek üzereyim her uyandığımda doğdu doğacak diye düşünmekten ☺️
Heycanligebe evrimmm ayyyy şöyle duyunca çok seviniyorum şükür canım valla Allah sağlıkla kucağına nasip etsin ☺️☺️☺️ Mucizelerini
Sila7166 evrimmm nasil oluyo canim tek yumrtami transver edildi sana iki yumrtami yoksa tek yumurta ikizimi seninkiler?
Leylasezgin evrimmm canım kalp atışı duymaya gitmiştim bir baktım iki tane kese 😊😊 şaşkınlıktan çok ağlamıştım o anı aklıma getirdin 🥰 Rabbim bizleri onlara kazasız belasız kavuştursun ❤️
evrimmm Leylasezgin bende çok ağladım şaşkınlıktan çok güzel bi duygu tarifsiz amin inşaAllah isteyen herkeze nasip eder Rabbim