yssmom bu hastane hakkında bilgisi olan var mı? doğum yapan varsa çok sevinirim.. koşullar ne durumda? personelleri nasıl?
Adensmom8 yssmom ben hem eski çalışanım hem ilk bebeğimi orda doğurdum şimdi ikinciyi de orda doğuracağım inşallah kesinlikle mükemmel her açıdan yani dr hemşireler ilgi temizlik yemek vs her konuda süper
Adensmom8 yssmom sormak istediğiniz extra birşey olursa sorun çünkü her konuda hakimim normal doğum hariç
yssmom Adensmom8 ya cok sevindim doktorum deva ve orayla anlasmali devaya zaten gitmem elimde sadece orasi kaliyor korkuyorum.. biraz duygusal olarak hassas biriyim zaten mahremiyete onem veriyolarmi yaklasimlari vs onemli acikcasi kosullar noktasinida merak ediyordum ama iyi olsugunu ifade ettiniz livi istiyordum normalde ama doktorumdan vazgecemem artik:(
Adensmom8 yssmom evet her konuda emin olabilirsiniz çok anlayışlı ve dikkatliler sezen hoca doğumu medicalde alıyorsa hiç düşünmeden orda yapın derim
gmzarya yssmom merhaba benim de doktorum sezen buko, ben de doğum için medical i seçeceğim. İlk doğumumda sezen hocayla medicalde olmuştu ben çok memnun kalmıştım. Ama o zaman medical parkttı şimdi medical point olmuş. inşallah hizmeti değişmemiştir
yssmom Adensmom8 evet evet ya deva ya medical dedi iste devayi istemiyorum mecbur medical insallah saglikla kavusuruz
yssmom gmzarya yaa size birkac soru sormak istiyorum benim ilk bebegim sezen hoca dogum sirasinda nasil? ben kendisini seviyorum iyi gidiyoruz takiplerde vs ama destekci mi? yani geriliyorum biraz belirsiz bir surec oldugu icin
yssmom gmzarya bu arada bende calisiyorum :( heyet raporu ucretsiz izin vs konulari cok karisik napicam bilmiyorum
gmzarya yssmom ben doğumda da doğum sonrasında da çok desteğini gördüm, çok tatlı dilli ve cesaretli bir şekilde yönlendiriyor doğumu. Ben çok memnun kaldım.
gmzarya yssmom bu konu inan benim içinde çok büyük soru işareti, minnacık bebeği bırakıp gitmek istemiyorum. Ücretsize çıkma konusu da maalesef söz konusu değil bakalım ne olacak
yssmom gmzarya ya ben cok arastirdim en iyi iletisim kurulacak sezen hocaydi yine livde birkac isimden bahsettiler ama cevremde memnun olmayanda vardi.. mecbur sezen hocayla devam edicem hastanede takip daha mantikliydi ama yapcak bisey yok
gmzarya yssmom tabiki hastanede olsa bence de çok iyi olurdu ama yapacak bişeyimiz yok maalesef, kaçıncı haftadasınız?