Zezey Aranızda adeti geciktikten sonra kan testi yapıp negatif gören ve sonrasında gebe oldugunu öğrenen var mı arkadaşlar?
semazkcblc Zezey kaç gün gecikti? Benimde bi kere başıma geldi negatif çıktı 2-3 gün sonrasında yine negatif çıkmıştı.. zaten bi kaç gün sonrada adet olmuştum
Omaraysegul Zezey ben yeni yasadim. Adetim 12 gun gecti hem kan hem idrar testi yaptim negatif çikti. 6 gun sonra tekrar test yaptim evde pozitif cikti kan verdim kandada cikti. Gec döllenme olmuş. 4 gun sonra doktora gittigimde 4 haftalıktı
Hcrnts Zezey ben eski bi posttan gördüm de şuan hamilesiniz allah kucağınıza almayı nasip etsin baya bi geç öğrenmişsiniz sanırım bende aynı durumdayım şuan adet geçtikten kaç gün sonra gebeliginiz öğrendiniz
Zezey semazkcblc ben adet olmadım lekelenme oldu sadece doktor rahim duvarın kalın gebe olabilirsin dedi test negatif cıkınca söktürücü verdi ama içmeye korktum altı tane içtim ona da pişman oldum annem de bana geç döllenmeyle gebe kalmış hala olmadım adet tekrarlasam mı testi acaba
Merver Zezey bende tarlusal içtim bişi olmaz ddi doktor hamile kalmışsanda o kadarcıktan ddi ama hamile kalmamıstm o zaman
Elasezen Omaraysegul merhaba, ilk yaptırdığınız negatif çıkan teste değer kaç çıktı, şu an aynı durumdayım, 12 gün geçti test yaptırdım negatif çıktı, değer 2 altı, sizin kaç çıkmıştı
Dnz_blt Benim 3 gün gecikmişti idrar testi yaptım negatif çıktı üstünden 10 gün geçti yine adet olamayınca kan verdim hamile olduğumu öğrendim bazen çıkmaya biliyor idrarda erken olduğu zaman
Zezey Dnz_blt evet doktorda alttan muayene etti ama zaten varsa şuan göremeyiz küçüktür dedi 🤷🏻♀️ 10 gün geçti hala gelen giden yok
Enemel Zezey idrar testi yapma kan tahlili yap canm benm idrarda çıkmadı çok üzüldüm iki gün snra kanda çok az değer çıktı şimdi 9 haftalık olduk çok şükür
Zezey Enemel evet ya en iyisi kan tahlili vermek haklısınız. Neredeyse diğer adetim gelecek hala ben sözde adet olcam.
Serpilkar Merhaba ben 2mayista adet oldum 1 ğün önce olmam gerekiyodu adet olmadım sabah test yaptim ve negatif çikti hamille olabilirmiyim.Arkadaslar
Hayalim1 Mrhb arkadaşlar ben 30 eylül de ikinci asilama oldum ve 13 ekimde kan verdim negatif çıktı ve halen adette olmadım tam 7 gündür de geçiyor genelde adet gecikmem hıc olmazdı ve ilk defa böyle birşey oldu dün idrar testi de yaptım negatif çıktı böyle olan var mı acaba
cicero merhaba ben en son 18 eylülde adet olmuştum 35 günde bi adet görüyorum bir hafta önce kan verdim negatif çıktı hamile değilimdir diye düşünüyorum ama neden olmuyorum anlamadım fikri olan ?