Ketii Epidural sezeryan ile spinal sezeryanın farkı nedir . Tamamlayıcı sağlık sigortası hangisini karşılıyor. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
1998_irem Ketii valla ben spinal oldum mis gibiydi çok rahat ettim ne bel ağrım oldu ne baş ağrım oldu ben spinal öneririm epiduralin farkını bilmiyorum
yarencaliskan Ketii Spinal belden yapılan tek doz iğnedir Epidural ise bele kateter bağlanır ve ilaç doz şeklinde uygulanır yani belinizde kateter bağlı oluyor doğumdan bir süre sonra çıkarılıyor diye biliyorum Ben 2 doğumunda Spinal yaptım gayet rahattı
myavocado Ketii aradaki farkı açıklayacak kadar bilmiyorum, yanlış bilgi vermeyim o konuda 😊 diğer sorunuz, sigortanızın kapsamına göre değişiklik gösterebilir tabii ama benim Allianz doğum teminatlı tss, epidural anesteziyi karşılamıyor.
Nhrr Ketii bende spinal olmuştum. Ama burda birisi yazdı epidural çok iyi olduğunu söyledi. Arada ki fark spinal sadece 1 kere yapılabiliyor. Epidural eğer aksi bir durum olur uzarsa defalar yapılan bişey. Birde uyuşuklugu biraz daha uzunmuş sanırım sonrasında ağrılar azalmış oluyormuş. Ama karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum. Ben paket aldım soracağım gittiğimde.