Anonimanonim Hastalık ateşi üşüme yapar diye biliyorum. Üşümem yok vücudum sıcak. Ölçtüğümde 37,4 Bilgisi olan var mı🥰
Hatcsezgin Anonimanonim Hamilelikte vücut ısısında artış olduğunu okumuştum daha önce ama tek başına yetersiz olur. Havada sıcak çünkü.
Oksuruksurubu Anonimanonim benim belirtilerimden biriydi yanıyordum hep zaten sıcak ama başka bir yanma
BusrAsil2019 Anonimanonim benim de belirtilerimden biri buydu bir de kalp çarpıntısı ve karşımdaki ile muhabbet ederken nefes nefese kalıyordum 🤷♀️
Nurbl Benimde 4 5 gündür bi ter basıyor klimada üşürdüm soğukluğunu hissetmiyorum gibi bende acaba mı diyordum postu görünce yazmak istedim belirti olabilir mi ki
Anonimanonim Nurbl ya adetle çok benzer aslında belki de adet öncesi sendrom☹️ adet öncesi de vücut sıcak oluyor çünkü
Nurbl Anonimanonim adete bir hafta var böyle olmazdı hiç bende bakalım inşallah vardır 6 aydır deniyoruz
Anonimanonim Oksuruksurubu bende gebelik aklıma gelmeden çok sıcak olduğum için ölçme gereği duydum sonra gebeliğe bağladım🤣