Leylaaa_46 Arkadaşım gelecek öğlen için . Yakın arkadaşım Sarma Patates salatası Soğuk çorba ayran Çayın yanına . Saray sarması Nasıl olur yemeğin yanına ekleme yapmalımıyim . Kendine gittiğimde kısır salata turşu ayran pasta vardı. Yakın olduğumuz için bu tarz normal . Yakın zaman olmasa bende kısır yapacaktım arası yakın olunca başka bi şey yapmam lazım
1_papatya Leylaaa_46 brn genellikle hep 4 çeşit yapıyorum hemen söyleyim Trileçe Sarma İrmik topları Mercimek köftesi olabilir ama yine de kendin bilirsin en son yaptığım menü buydu benim
Kontes001 Ben iki tatlı iki tuzlu yapıyorum genelde. Yanına da turşu falan koyuyorum. Börek Mercimek köftesi, makarna salatası gibi Ağlayan pasta, gelin pastası gibi Kurabiye
2cocuk1bebekk Bi cesit borek mutlaak yaparim amerikan salatasi kisir yada mercimek koftesi olur. Bi cesit tatli ve kurabiye olur baska guzel yaptigin bisey olur 4 cesit yeterli bence
Leylaaa_46 2cocuk1bebekk börek yaparsam çayla ikram ederiz biz . Yemeği ayranla verdiğimiz için onu ayrı koymam lazım