Semamamy İzmirde detaylı ultrason fiyatları ne kadar yaptiran annişler var mı yer ve fiyat bilgisi alabilirmiyim ?
123NurKay123 Semamamy ben daha bir ay önce yaptırdım ama izmirde hicbiryerde uygun fiyata bulamadım manisa Akhisar’a Bi tane dr klinik i var ona gittim ikiz gebelik için 1500 tlye yaptırdım çok uygun ve ilgiliydi izmir çok pahalı
Ftsxfrt Alsancak tesla mr da yaptırdım 1500 tlye Nisanın Sonlarında yaptırdım şuan ücrer ne kadar bilemiyorum .Yarım saat 45 dakika sürmüştü.Özel bir muaynanede takipliyim doktor tavsiyeyle gittim
defneaslanmom Ftsxfrt bende oraya gidicem randevu aldım.Nasıl memnun kaldınız mı acaba ne kadar sürdü?
--mom- Ftsxfrt Merhaba bende oraya gideceğim fakat nasıl biryer bilmiyorum bazıları memnun kalmamış. Yanınızda birinin girmesine izin veriyorlar mı acaba
Ftsxfrt defneaslanmom yarım saat 45 dakika sürdü .yani memnun kaldım detaylı bir şekilde baktı doktor bebeğe çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.İçeride resim çekilmesine müsade edilmiyor.Doktorun yakaladığı resimleri size flaşg bellek içinde veriyorlar bu şekilde