Zeliha66 Cuk su bianda bosalabilirde. Yavas yavas sızintı olarak gelebilirde böyle akıntı olmaz suyun geliyo olabilir. Kac haftalik hamilesin
Serpilataman Cuk özür dileyerek soruyorum bende de olmuştu kıvamı su gibi mi yoksa böyle yapışkan mı? Çünkü yapışkansa akıntı değilse su diyen doktorlar var siz gitmişsiniz acil akıntı demiş ama bazı hastaneler önemsemeye biliyor gidebiyprsanız başka bir hastaneye gitmenizi öneririm
Bskrt Cuk ben de gitmştm acile, pedin üzerine cubuk gibi bişeyler koydu yarım saat yürüttt beni. Rengi değişrse suyun geliyordur yatış yaparız dedi ama benmki mantsrdsn dolayı su gibi akıntıymış Test yapmaları gerek bence ihmal etme git başka yere
Cuk Serpilataman yerleri sildim resmen peçeteyi de gösterdim hemşire de erken doğum sandı tüpü takınca rahatlayarak akıntı ve çok enfksyn var dedi
Emellll67 Benimde olmustu 17 haftamda kadindogumcum mantar olmuşsun dedi sonra gelmeye devam edince 18 haftamda perinatoliga gittim amniyo sivi testi yapildi cok sukur bin şukir bi sikintim çiikmadi
Tombishamis Ayy bende de dün gece oldu 3 kez çamaşırımı ve pijamami degistirdim sanki şu dökülmüş gibi korktum acile gittik ama idrar kaçırıyormuşum çok sinir bozucu elimde olmadan alıp gidiyor gece ped kokuyorum plesenta baskı yapıyormuş ☹🤰