Dilarataskent 7 haftalığım ama kavanoz kavanoz biberiye turşusu yiyorum. Bir zararı var mı ve cinsiyet tahmini yapabilcek olan var mı 🥰
Queen3524 Dilarataskent yani benimde canım çok ekşi çekiyordu 8. Haftadayım suan sonra tansiyonum 13/10 çıkınca sağlık ocağındaki hemşire baya kızdı bana dikkatli olun yinede 💐 Kayınvalidem çok ekşi yiyormuş erkek olmuş belirteç değil bence
Fatmaacylnn Dilarataskent bende ilk başlarda salatalık turşusunu çok yiyordum doktor tuzlu yeme dedi bende bıraktım bırakınca bi anda tiksindim şuan görmek bile istemiyorum 😄bide tuzlu yiyince son aylarda Şişkinlik olur derler ne kadar doğru bilmiyorum ama😍
Cansu-2600 Dilarataskent Tansiyonuna dikkat et bence 😁 bende kornişon turşu çok yiyodum limon yiyodum ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi tabirini düşünüyordum hep kesin kız diyodum ama erkek bebeğe hamileyim 🙈
muallimehnm Dilarataskent ilk oğlumda hem ekşi çoğunlukla tatlı yedim. Bu 2.si de erkek sadece ekşi yedim tatlıdan tiksindim diyebilirim
Linatkgl Dilarataskent bende kavanoz kavanoz yedim kızım oldu şimdi ikinciye hamileyim ama asla turşu yemedim bana tercih verseler kesinlikle tatlı derim bilemiyorum nasip
BerivanLina Dilarataskent bende tursuu cok yiyorum ama cinsiyetimiz kiz 😂 halbuki oglumdada tatli yerine tursu yerdim 😂
Yagmurrnurr Dilarataskent bende lahama turşusu diye deliriyordum yiyiyordum sürekli limon tuzlayıp yiyordum başkarda 35 haftalık simdi oğluşum
muphem Ben de çok turşu yedim, sadece turşu olsa neyse de … çok ödem yapıyo özellikle 6. Aydan sonra :(( şimdi ikinci bebeğim bunda dikkatli olmaya çalışıcam
muphem Dilarataskent şimdiki bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama turşu yediğim dönem kızım oldu😅 kızımda pek tatlı yemezdim.
payidar İlk gebeliğimde tatlıdan tiksinmiştim bidon bidon turşu yedim cinsiyeti erkekti. Bunda ne tatlı ne ekşi ne tuzlu ayırmadım hepsinden yiyorum aşermiyorum bu da erkek 😂
Canlarrr Dilarataskent ben turşu dahil tüm ekşileri yedim ilk 4 ay sadeece ekşi . Daha sonra tatlıya döndüm. Sonuç oğlan 🤣
EceQueen Gebelikte turşu çok önerilmez yoğun tuz içeriğinden dolayı. Cinsiyetten çok genelde demir veya mineral eksikliği olan kadınlar turşu ve buz aşerirler. Değerlerinize baktırdınız mı?