Nehirrrnill Bazı devlet hastaneleri de bu konuda çok iyi.Ben Mersin de oturuyorum.Mersin’deki kliniklerin laboratuvarlarının iyi olmadığını söylediler.Tabiki Mersin de yaptırıp olumlu sonuç alanlar da vardır ama ben defalarca denemek istemedim.Gitmişken gidebileceğim en iyi yer olsun kafasındaydım.Adana başkent ve Adana Acıbadem bu konuda çok iyiymiş diye duyduk araştırmalarımız sonucunda.Başkent yarı özel,tedavi masrafları yarı yarıya fark ediyor.Ama bunun şartları var.Bizim evliliğimiz üç yılı dolduramadığı için tüp bebekte devlet desteği vermiyordu.Tedavinin tamamını bizim karşılamamız gerekiyordu.Masraf aynı olacağı için biz de tam özel olan Acıbadem’i tercih ettik.Başkentte pozitif alan arkadaşım da var .Ama o her gittiğimde iki üç saat sıra bekliyorum,birkaç farklı doktor bakıyor ,transfer sonrası yürütüyorlar vs gibi sorunlardan bahsediyordu.Acıbademde tüm hemşireler hastaları tanıyor,çok ilgililer .Ve çok profesyoneller ,hastanede moralinizi bozacak hiçbirşey olmuyor herkes çok güleryüzlü.Öyle olunca orayı tercih ettik.Ama evliliğim üç yılı doldurmuş olsaydı,devlet destekli bir yerde yaptırırdım.Çünkü çok maliyetliyetli oluyor gerçekten.Şubat ayından itibaren 300 bin tl den fazla para harcadık