esdemiralay Selcantvsn Multivitamin ama içinde folik asitte var canım ben şuan vitamin olarak bir tek onu kullanıyorum. 3. Ayda verdi doktorum. 32. Haftadayız şimdi . Sadece demirim çok düşük olduğu için ekstra demir alıyorum. Başka bir şey yazmadı onun dışında bana
Asilkaselg Selcantvsn vitamin ve bebeğe sağlıklı kilo aldıran bi vitamin aksatmayın size de bebeğe de çok iyi gelir🥰
Maviss718 Multivitamin canım doktor 3 aydan sonra veriyor doğuma kadar kullanıyorsun içinde folikasitte var
Leyldemiir 12 vitaminden oluşan bir multivitamin. Reçetesine okuyabilirsiniz. Doktorum bana da 12.haftadan sonra yazmıştı, içeriği temiz demişti
Fatmaacylnn Asilkaselg bende normalde bu ilacı içiyorum ama çok zorlanıyorum yutarken doktora söylesem değiştirir mi acaba
Asilkaselg Fatmaacylnn farklı vitaminde önerebilir yine içerisinde tüm minerallerin bulunduğu ama genelde bu tarz vitaminler büyük oluyor 🥹
Fatmaacylnn Asilkaselg yaa öyle mi ben büyük olduğu için yutamıyorum zaten normalde hiç ilaç içmeyen birisiydim şuan ilaçlar beni çok zorluyor özellikle decavit hepsi büyükse başka da bişey vermesine gerek yok o zaman 💕
Malajin17 Arkadaşlarin da dediği gibi multivitamin ama ben içinde OMEGA olmadığı için ocean mamy kullanıyorum
Galiba İçeriğinde omega olan bı multivitamin daha iyi olur ben öyle kullanıyorum doktorum önermişti ama karsilamiyo devlet benim kullandığımı