Sonay Seymabal41 benim ikinci gebeliğim hala Acemiyim ilk oğlumdan Kalma küvet havlu biberon emzik salıncak battaniyeler bi kaç tulum dışında sadece kendim Beşik puset aldım Kıyafet alıyorum sadece hala daha ne alırım diye düşünüyorum acaba daha ne Lazım ben bile bilmiyorum cnm
Sibelylmz Seymabal41 canım cinsiyeti beliyse yavaş yavaş al. Ben şu şekilde yaptım çocuk çok çabuk büyüdüğü için sıfır aylık birşey almadm hastane çıkışı hariç. 3-6aylik zıbın aldım penye Tulumlarimi 6 aylık aldım çünkü bez topluyor ve rahat bacak hareketi yapsın diye doktor ve çevredekilede aynı şeyi söyledi Kız çocuğu olduğu için süslü birkaç elbise ve tulum.aldim Battaniyelerini penye al ve fazla al Mendillerini annem kesti kenarlarını işledi
Burcuk Seymabal41 öncelikle 30 haftadan önce yap bence. Günlük 10.000 Adım attığım halde iki haftadır(31.haftam) çok ağırlaştım Bebek aşağıdaki doğru baskı yapıyor resmen:/ hastane çıkışını fazla alma 1 onlu yeter . 5li iki tane alabilirsin.ayakkabı kot mont gibi şeyler alma. Yelek zıbın badi al . Lcw çok uygun ilk oraya Bak 😉
EdaMinaKele Seymabal41 walla ben 3 aylık ve 3-6 aylık agırlıklı zıbınlar ve tulumlar aldım Sonra mendiller , coraplar , emzik kutusu , yaka örtüsü kusarsa vb die , bi kaçtane bere aldım o kdr
Seymabal41 Sonay Küçük battaniye çok şazım oluyo diyorlar birde işte kime sorsam 10-15 tane pijama takımı aldım çok lazım oluyo diyo ama bende şasırdı.m
Sonay Seymabal41 evet battaniye Lazım oluyo gerçekten kıyafette oyle battaniye sarmak için üşümesin diye kıyafette çok kusunca çok Lazım oluyo . Çorap ve uzun kollu zıbın olmazsa olmaz özellikle sezaryenli bebekler için en önemlisi gaz problemi olmaması için üşütünce karınları gur gur oluyo 😔 benimde Aklımda en önemli bunlar var tabiki bol bol bez 😂
Seymabal41 Sibelylmz Tulumlardan ne kadar almalıyım evet 0-3 aylık küçük mü alır 6 aylık mi almalıyım ❤🙈
Sibelylmz Seymabal41 bence 6aylik al çünkü çocuk çok çabuk boy atıp kilo alacak tulumlarin bide ayakları kapalı ya bacak hareketi rahat olsun diyor. 5pijama takımı 5 tulum aldım. Sadece alt pijama aldım 5tane patikli olandan 5tanede uzun kollu zıbın aldım. Bunların hepsinde 6aylik aldim
Senailhan Ya kızlar ben mayısın 2 si gibi doğurucam hesaba göre ama yazlık mı almam gerekiyor hiç bir fikrim yok bir kaç parça aldım ama hep uzun kollu aldım yardımcı olur musunuzz😏
EdaMinaKele Senailhan bende nisan sonu o yüzden yarım kollu aldım cogu şeyini tulumlarının bazılarıda havlu özellikli cok kalın almamak lazım malum yaza denk geliyor ama bir iki şey bulunurmakta bence fayda var 😌
Senailhan EdaMinaKele Evet aldığım şeyler ince aslında kalın değiller penye çoğu bir iki parça kalın aldım sadece kısa kollu alayım ben de devamını o zaman