Ucubirarada Kizlarrr kaçtır post açtım kimse görmedi ya genelde çoğu kişiye aşağı yukarı bende tahminde bulunuyorum ama benimki bı ortada duruyor gibi geldi kestiremedim atayım da bı bakiverin aşağı yukarı iyi kötü bı tahminde bulunun hadiii 🤗🥰
Melikemelikee Ucubirarada bebek keseye yapışıksa erkek, kesenin ortasındaysa kız derler o yüzden kız demek istiyorum 🌺 bende doğru tutmuştu
Ucubirarada mercan0 eveet oyle diyorlar ama sanırım oda doktorun bakma seklinden kaynaklanıyor cihazı nasıl tutuyorsa falan dediler bı kaç yerde de ama bilemedim ki valla 🤷🏻♀️ ama insan merak da ediyor ufak olsada 🤗
Ucubirarada Melikemelikee onun için daha erken değil mi canım yani keseye yapışık yada ortasindaysa kısmı için yani genelde ilerleyen zamanlar için diyorlar onu sanki ama başından beri için geçerli midir ki 🤷🏻♀️ aaayy valla bi umutlanmadim değil Rabbimin gücüne gitmesin tovbeee haşa elbette erkek de kız da evlat evlattır yeterki sağlıklı olsunlar ama bı oğlum var bide kızım olsun çok isterim inşallah tahminin doğrudur 🤗🥰
Melikemelikee Ucubirarada benim daha kalp atışını duymadan 5 haftalık ultrason görüntüsüyle anlamıştı kayınvalidem ☺️ keseye yapışık görüp bu erkek demişti cinsiyet partisinde bile kendinden emin bir şekilde mavi gitmişti 😂😂 tabi ki bu %100 sonuç veren bir şey değil ama bende işe yaramıştı. İnşallah gönlünden geçen hayırlısıyla olur sağlıkla gelsin bebiş ❤️