Civcivlerinannesi Ceycey1881 gayet normal sağlıklı olsun çok önemli değil kilosu. Bu haftadan sonra zaten hızlı kilo alacak aynı şeyleri tüketmeye devam edin. Genetik faktörleri göz önünde bulundurun. Aile de minyon zayıf kısa bireyler varsa genetik yatkınlık oluyor.
tugbaturkballi 32.hafta 1857 gr 34.hafta 2314 gr 36.hafta 2750 gr 37.hafta 2850 gr Küçük bir bebek olacak dedi doktorum 😔 3 kiloyu görsek keşke 😔🙏🏻
tugbaturkballi Ceycey1881 ben de 158 boyundayım 53 kilo hamile kaldım, doktorum senin yapın belli 4 kilo doğurmayı bekleme dedi, tabi ki 4 kilo beklemiyorum ama bari 3 kiloyu görebilsek 😔🙏🏻
Civcivlerinannesi Ceycey1881 genetik faktörler de önemli maalesef arkadaşım son haftasına kadar herşeyi yedi. Dolu dolu geçirdi günleri ama genetik olarak minyonlar ailecek bebişi de 2500 gr doğdu bazen çok yemekte işe yaramıyor
Ceycey1881 tugbaturkballi ayni seyleri dedim bende, doktorda bana karnin ne kadar ki ne bekliyosun dedi 😔🥲
Civcivlerinannesi Ceycey1881 sağlıklı olsun kiloyu sonradan da alır. Bebeğimin yoğun bakım dönemin de dört buçuk kilo doğan bir bebek vardı yanyanaydı küvezleri bebeğin ciğerlerinde ve kalbinde sıkıntı vardı. Herşeyin başı sağlık