Damla92 Bizden haber bekleyen bize dua eden herkesten Allah razı olsunntekratdan. Biz doğduk. Genel anestezi ile sabah 11 de girdik 12.30 çıktık tüp bağlama+ çok şükür Rabbime darısı bekleyen herkese kolaylıkla olsun inşAllahh🤲🏻🤲🏻🦋
tgc_kiz6 Damla92 Gözünüz aydın yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah. Darısı bana nasip olsun Salı günü benimde dogumum inşallah. Nasıl geçti dogumunuz bebeğiniz ve siz iyisinizdir inşallah. Bir de genel anesteziyi kendinz mi istediniz
Dilanee Damla92 hayırlı olsun Allah analı banalı büyütsün sağlıklı huzurlu güzel bi ömrü olsun inşallah 💜 Allah isteyen herkese de nasip etsin 😍🤰❤️
cLearQueen Damla92 hayırlı olsun masallah Rabbim hayirli evlat etsin ben de bu hastane cikisindan aldim bana da kullanmak nasip olsun insallah 🤭
Maviss718 Rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah 🙏 Bu güzel duyguyu isteyen herkes yaşasın bizede sağsalim almayı nasip etsin inşallah 🥰
Damla92 pinaarrylmz uyuyup uyanıyorsunuz genel anestezide. Uyandığınızda da tabiki ağrılar oluyor ama baş edilmeyecek türden değil zaten etkili ağrı kesiciler yapılıyor maximum 1-1.5 saat içinde regl sancıları yaşıyorsunuz
Damla92 Herşey için hepinize teşekkür ederimm 🦋 genel anestezi kendi kararım ile oldum çünkü ben spinali kaldıramazdım panikatağımdan dolayı.
Damla92 cLearQueen çok teşekkür ederim amin inşallah sizde güle güle güzel günlerde büyütün inşallah 🌸🌸