Xxxxci Ftm35 ben şuan demir ilacı, folik asit, magnezyum, Piyolsepty, d vitamini, ve elenetal kullanıyorum bunlara ek olarak tiroid ilacı kullanıyorum
MorKelebek54 Ftm35 betaya gore gebelik hesaplanmicagimi o doktorunuz bilmiyo mu? Regliye gore hesaplanir. 10 15 gunluk de bebek anlasilmaz bile kanda dahi cikmaz. Doktorunuzu degsitirseniz iyi edersin hem ilaca bogcaz seni diyerek aklinca saka yapmis bide doktor olamamis
Ftm35 MorKelebek54 aman Allahım nasıl bir doktora denk gelmişim ben 😵💫 ilk işim değiştirmek oldu inanın başka doktora randevu aldım 🌸
MorKelebek54 Ftm35 bencede degistir. Belli ki ukala bi doktor ki size ilac konusunda saka yapiyo ki gebelik haftasini bile betaya gore hesapliyo. 10 15 gunluk diye gebelik yoktur siz belli ki haftaniz ileride. Bu arada bende 1000 degerindeyken ogrendim oglumu 4+5 di daha. 5+0 da gittik keseyi gorduk
Ftm35 MorKelebek54 evet haklısınız değiştirdim hemen ilk gebelik olunca insan ne yapacağını bilemiyor 🥲 4+5 derken 4 hafta 5 ise gün mü oluyor bu arada Allah bağışlasın 🌸
MorKelebek54 Ftm35 evet 4 hafta 5 gun. Yani 4+5 ya da ne bilim 8+2 gibi. Seni anliuorum senlik bi durum yok doktorun kendi sacmalamis olmasi ☺️ tesekkur ederiz Allah razi olsun. Rabbim sana da bebegini saglikla kucağına almayi nasip etsin🤲🏻🤲🏻