İlk gebeliğimde herşey normal gidiyordu bebeğim doğdu ve dişliydi dişini çektiler sallanıyor diye küveze girdi çıktı derken 1 hafta sonra nefes darlığı yüzünden tekrar küvez. Asıl olay şimdi başlıyor. Kğvezde hemşire damaryolu açarken omzunu kırmış 15 20 gün kolu sargılı kaldı hevesle aldığım hiçbirşeyi giydirmedim. Çıktı geldi bebeğim tuhaf sesler çıkarıyordu İstanbul da en az 10 hastane gezdim hep normal dediler ama değildi Manisa’ya götürdüm doktor dedi düdük var sanki içinde bunun öğrendik ki gırtlak gelişmemiş. 2 yaşına kadar takip tedavi geçmezse boğazından delik açılacak. Onunla beraber omzu kırık olduğu için damarlar çekilmiş boynu yamuk kaldı tam 2 ay fizik tedavi aldık. Çok yorulmuştuk bebeğimle. Gırtlak tedavisi için gidip 1 haftad hastanede yattık. Tam şükür iyi oldu derken doktor alın kemikleri erken kapanmış görme yürüme duyma gibi sorunları etkiler dedi direk ameliyat dediler aylarca doktor doktor gezdik yaptırmamaya karar verdik. Şükür çok iyi bebeğim. 17 aylık şuan gözünde kayma var doktor ameliyat olabilir diyor ve halen yürümedi fizik almaya başladık. Daha neler neler anlatsam bitmez