Glchan_34 @ilknur_dmrl1 kendinize şart koymayın dozunu kacirmadiginiz sürece hepsinden yiyebilirsiniz ben başından bu yana hep yedim şu an 36 dayız😂
SancarMom ilknur_dmrl1 tabiki yiyebilirsin bende o haftalarda yedim abartmıyordum ama bazen abarttığımda oluyor . Kesinlikle yenmez yasak vs diyenlere asla aldırış etmeyin can bu sonuçta çekiyor bebeğede bir zararı olmaz onunla sürekli beslenmiyorsunuz sonuçta
iremd-1798 ilknur_dmrl1 hayır ara ara büyük bir paket bitirmezseniz sorun olmaz içiniz rahat olsun. Ben yedim aksi bir durum yaşamadık 🌸🌸
iremd-1798 ilknur_dmrl1 canınız istedikçe ara ara yiyin siz bebek için düzenli besleniyorsanız cips yemenizde de bir sakınca olmaz. 🌸
Alpmom__ ilknur_dmrl1 o haftalarda insanın canı istiyor gerçekten tuzlu tuzlu . Bende yedim . Şuan hiç canım istemiyor bile . Yiyin yememekten daha iyidir tuzlu tuzlu iyi gider 😅
Sema125 ilknur_dmrl1 züberin nohut cipsini yedim iki defa iki defa da lays fırından yedim ama çok abartmadim. Tabi yediğim zaman vicdan azabı çekiyorum 🥹
Nzlelms ilknur_dmrl1 ben de her şeye çok dikkat etmeme rağmen cips yedim maalesef 😊 arastirmistim içinde Çin tuzu var ve bu bebek için oldukça zararlı. Mümkün mertebe yememeye çalışın. Arada kaçamaklar olur insanız tabi ki
neslsah-1 ilknur_dmrl1 az olsun öz olsun canım şimdi ekmek bile yiyemiyorm. 0 şeker ev yapımı reçel kompostu ve meyve yi bile sade yiyemiyorm ölçülü yanında ya yoğurt ya kefir olcak
ykaya18 ilknur_dmrl1 ben yiyorum, ama oturuşta bi paket değil de mesela bi kase kadar falan yiyorum, pek kısıtlamadım kendimi, canımın çektiğini az da olsa yiyorum
zeynosileannis ilknur_dmrl1 Her gün yemeyeceksin nasılsa bişey olmaz arada kaçamaklar olur. Afiyet olsun