Umutluol Merhaba ben kürtaj olalı 10 gün oldu ilk kanama kısa sürdü ve bir kaç gündür kahverengi leke oluyordu bugün baktım kanama başlamış tekrardan adet için çok erken değil mi neden böyle olmuş olabilir, bu durumu yaşayanlar yardımcı olur musunuz?
Sedef21 Umutluol tam boşalmamış olabilir canım benim kürtajdan sonra 15-20 gün boyun ara ara geldi sonra 30. Günde adet oldum
Masal7778 Merhaba 10 gün boyunca kanama olması normal bende de öyle olmuştu sonradan hafif hafif lekelenmeye dönmüştü kürtaj olduktan tam 1 ay sonra da adet oldum
Umutluol Masal7778 10 gün boyunca değil kürtaj olduktan bir kaç gün içinde kanama oldu ve bitti daha sonra bugün 10.güne tekrar adet gibi başladı ve fazla geliyor
Sedef21 Umutluol doktorum bana az da olabilir yoğun bir kanaman da olabilir demişti canım ama sen yine kürtaj olduğun doktora danış bir yanlış yönlendirmek istemem
Umutluol dika benim kafama takılan da ilk kürtaj olduktan sonra 2 gün içinde kanama bitmişti acaba o yüzden mi bir daha geldi diye düşündüm
Umutluol Masal7778 evet doktoruma görüştük bir kaç gün takip edin eğer devam ederse kontrole gelin dedi
dika Umutluol herkesin farklı oluyor ben 15 gün kanama gördüm bitti sonra ara ara lekelenme şekilinde oldu 40 gün böyle geçti sonra adet oldum başkasi 1 hafta oluyor bitiyor tekrar oluyor rahim kendini onarmaya çalışıyor ve bu onarım bittikten sonra adet oluyorsun
dika Umutluol için rahat olsun istersen doktora gidip konuşa bilirsin böyle oluyor diye oda aynısını der