babycom456 Bu nasıl oluyo kızlar , doktor bakımca cok fazla yumurta görüyo ama değerimin yüksek olması gerekmez mi
Kaderyusuf babycom456 3 sene önce pcosdan dolayı çocuk için tedavi gördüm tüm değerlerime baktırdım hersey normaldi 3 ay önce tesadüfen rezervimin azaldığını öğrendim doktora sordum bende pcos var nasıl olur diye çikolata kisti olduğunu onun bir yumurtalığa zarar verdiğini rezervimin ondan kaynaklı azaldığını söyledi azda olsa oluyor yani bnm amh 0.74
buse7272722 babycom456 banada pcos dedi bi doktor amh 1,01 bende anlamadim, diğer doktor pcos degilsin dedi ben kime inanacagima sasirdim
Alpmom__ babycom456 amh 4 üzerindeyse pcos diyorlar . Zaten yumurta çokluğundan bu değer fazla çıkıyor . Pcos için değer bana düşük geldi ya . Ben pcosum 5 üzeri
babycom456 Minikeller00 ilk defa böyle bisey duydum yumurta toplandı cok şükür 19dan 5. Güne 12 tane var yani bu kadar yumurta olması pcos demek ama amh düşük , olsun hayurlısı olsın inşallah yinede 🙏🌸
CansuP- babycom456 benim amh ım düşük ve pcos var demedi doktor genelde amh düşük olduğunda pcos olmuyor isterseniz birde başka doktora gidin