Erimveannesi Kızlar bende sureklı soru soruyorum ama napayım korkuyorum ben 26 temuzda beta verdım 2344 cıktı dun yıne verdım 8144 cıktı bana hıc ıyı gelmedı acaba kımyasalmı olucak lütfen bılgısı olan cvp versin görünce cok üzüldüm 😢🙁😢
Ozgis1s Erimveannesi zaten artık belli bi değerden sonra 2 günde 1 kan vermeye gerek kalmaz 2000 den sonra hiç vermeseniz de olurdu gidip keseyi görebilirsiniz hayırlı olsun 💐💐
CokCahilsinKeskeOlsen Erimveannesi korkulacak bir durum yok ki kimyasal olması için değerin düşmesi lazım sizin değeriniz artmış şu anda gitseniz Muhtemelen keseyi bile görürsünüz
myavocado Erimveannesi bu değerlerden sonra artık beta takibi olmaz, beta sonsuza kadar iki kat artmaz çünkü 3-5binlere ulaştıktan sonra sizin artık kese görmüş olmanız gerek, doktorunuz bakmadı mı ultrason ile
melektb Erimveannesi 5000 de görünür kese sizinki nerdeyse iki katı.. en son adet tarihinizin ilk gününe göre gebelik hesaplanır
Erimveannesi Ozgis1s 6 agustosta randuvum var bel ve kasık agrılarım var sandım adet olucam yıne saglık ocagında dun verdim ama çok az yukselmıs gıbı geldı
Erimveannesi Ozgis1s cok tesekkur ederim sıze Allah razı olsun ınsallah sandım beta az yukselmıs diye korktum valah 🙏🥹
Erimveannesi melektb son adet tarihim 18 hazıran 16 temuzda adet olmam gerekiyordu 18 gunum gecmıs ve beta böle cıkıyo korkuyorum sankı az geldi bana
melektb Erimveannesi hamileligin ilk belirtilerinden canım kasik ağrısı adet olacakmış gibi olur bebek yerleştiği için
melektb Erimveannesi 6+3 hafta hamilesiniz randevuya gittiğiniz de kalp atışını bile görebilirsiniz allahın izniyle😊
Erimveannesi melektb cok tesekkur ederim sandım beta az yukselmıs gıbı geldi bana ondan korktum Allah razı olsun ınsallah sızden 🙏🥹
melektb Erimveannesi allah senden de razı olsun canım. Sana tavsiyem stres yapma. Rabbimin dediği olur çok rahat ol ona güven hersey yoluna girer.. ben 7 haftalikken kalp atışı duydum seninde eğer gec döllenme felan değilse gittiğinde duyarsın inşallah 🥰
Erimveannesi melektb Allah’ım sıze bgıslasın yavrunuzu ınsallah dünde doktora sordum yıne korktugum ıcın dedım adet gecıkmesınden dolayı beta yukselırmı evet dedı en cokta ondan korktum