Yasemen06 Esr_mkrmn_ysf sezeryanda veya normal doğum da doktor secemiyorsunuz hangi doktor ve ekibi o an nöbetçi ise o yaptırıyor dogumunuzu
Nuurylmaaz Esr_mkrmn_ysf şuan hastanedeyim cumartesi Sabah doğum yaptım. Planlı da olsa plansız da olsa secemiyosun
Yasemen06 Esr_mkrmn_ysf ssiz yinede atıyorum Ayşe doktor olsun Fatma doktor olsun diye bı seçim yapamiyorsunuz
Esr_mkrmn_ysf Nuurylmaaz ben sımdı günü nasıl alıcam herhangı bı Dr a gıdıp mı alıcam orda danışma dan falanmı alıcam
Nuurylmaaz mavisevenanne sezaryen yaptım. Personel iyide doğum felaketti benim. Ağlayarak haraket ediyorum
mavisevenanne Nuurylmaaz geçmiş olsun 💐 hastahane güzel gelmişti bana o yüzden merak ediyordum teşekkürler 🙏
Esr_mkrmn_ysf Nuurylmaaz gecmıs olsun sağlıkla büyüsün bebegınız benım ilk gebelıgımde sezeryan karnıma bastırmadılar kum torbası da koymadılar özelde olmuştu korktum şimdi
ZA06 Nuurylmaaz benimde çok bastirdilar bende o hastanede doğurdum 7 8 defa bastirdilar bir eliyle bastırırken diger eliyle alttan parmakladi zordu ya
Nuurylmaaz Esr_mkrmn_ysf teşekkür ederim amin. Benim ilkinde de yapmamislardi. Bu öyle oldu zor geçti biraz . Bugün eve geçtik