Z_ulall 21 haftalıkken apantes ameliyatı oldum kapalı ameliyat şuan 36 haftalığım çevrem normal doğum olma dikişlerin yırtılır zorlanırsın felan diyo doktorumda normal olabilir diyo sizce yakınında yada tecrübeli olanlarınız varsa yazabilirmi
Bebegim3444 Z_ulall kuzenimin eşi de 7 aylık iken kist ameliyatı oldu zamanı geldiğinde nornal doğum yaptı. Doğumu da kolay olmuştu dediğine göre.
Dunyam28 Z_ulall şöyle değerlendirebilirsiniz doktorunuz mu tıp bilgisine sahip yoksa çevreniz mi ? Hangisi güven veriyorsa o tarafa yönelin.
Eda1254 Z_ulall bence bunu doktorunuza danışın cevredekilere guvenmeyin çünkü sizin sağlığınızı ve bebeğinizin için en iyisini doktor önerir
Sadeceanne2 Z_ulall denemekte fayda var yapılabilir olmasa doktor risk almazdı korkmayın tek avazda kurtulun inşallah
Bebegim3444 Z_ulall yok canım acık ameliyat oldu epey de dikişi vardı ki bahsettiğim 12 yıl önce falan o zaman tıp teknolojisini düşünürsek dikişler bile normal atılıyordu şimdi yapıştırma yapıyorlar.
Z_ulall Eda1254 Dunyam28 Evet söylediğiniz çok doğru çevreme şu yönden biraz daha yöneldim duyduğumuz bazı doğum hikayeleri dr hataları ilgisizlikler duyumlarından ha elbetteki her doktor öyle olcak diye bişey yok insanoğlu genede kafada soru işaretleri kuşku vs🙏Teşekkürler.
Eda1254 Z_ulall kesinlikle haklısınız oyuzden ben bı konuda tek doktora güvenmem hep iki doktora giderim biri sorun yok der digeride aynı şeyi söylerse hem fikir oluyorum çünkü çevremde çok rastladım tek bı doktora güvenip de sorun yaşayanları bende yazicaktim nerdeyse
Rabiamina Z_ulall Bir de ameliyatı yapan doktora sorun isterseniz. O da size bu konu hakkında bilgi verebilir
Z_ulall Rabiamina o bölüm genel cerrahi olduğu için çokta Doğumla ilgili bi bilgisi olcağnı düşünmüyorum çünkü ameliyatlı halimle hergün beni yatakla kadın doğuma götürüyordular soru sorunca onlar daya iy bilir onla sor diyordular