Msydn6 Varmı yakınlarda sezaryen olan acaba ben 15 gün evvel oldum 3.sezaryenimdi dikişlerim ipli dikiş oldu 10. günde lohusa polikliğinde aldırdım öncekiler estetik dikişti bu ipli acaba olan herkesin mi böyle merak ediyorum
3_oglan_annesi Msydn6 bn dün Alper Türkoğlu doktra gtmistim bunun hakkından biraz konuştuk malisef ipli oluyormuş korkulacak gibi degl diyo ama bakıma bağlı vs ddi ya ipleri kendi dusermis yada muane olmaya gelirken kendileri temizliyormus
Msydn6 3_oglan_annesi evet ailem falan da dedi iyileştikçe geçer gerekirse iz için krem kullanırsın vs diye ben direk pansumandan sonra dikişlerimin resmini çekip baktım ilk bi gözüm korktu gerçekten sinirden ağlicaktım hatta ne biçim dikmişler diye şimdi üzerinden biraz geçince iyileştkçe daha iyi duruma geldi dikişlerimide aldırınca baya bi rahatladım yani
3_oglan_annesi Msydn6 doktr demişti güzel bı bakım yapilirsa herhangi bi sıkıntı olmaz özellikle enfeksiyon olmasın ki birbirine yapissin düzelir zamanla ama illa ki izi kalır sağlıklı olsunda oncelikle daha yeni ameliyatlisin telaş etmene gerek yok vala ☺️
Msydn6 3_oglan_annesi öyle evet haklısın artık kurtulduğuma şükrediyorum gerisini insan bi şekilde sindiryo
3_oglan_annesi Msydn6 tabikide cnm kendini toparlayinca bol hareket spor yapınca sarkma vs olmaz düzgün görünür karın bölgesi Allah can sağlığı versin enazindan 🤗