Ftmaa28 Anneler hastane cantanıza ne koydunuz kendiniz için özellikle pijama konusunda hala karar vermiş değilim çok sezaryen olacağım kasım başında nasıl gecelik pijama almam gerek uzun kollu mu kısa kollu mu görsel atabilecek olan varsa sevinirim😞
Liliales Ftmaa28 valla ben mayısta yapmıştım kısa kolluydu şimdi doğumum aralıkta olacak yine aynılarını alırım yanıma diye düşünüyorum tertemiz duruyorlar. Hastane sıcak olur diye düşünüyorum sonuçta bebek de orda olacak. Doğum sonrası bazılarına üşüme geliyormuş ama her ihtimale karşı hırka alırsınız yanınıza
tugcesakzci Ftmaa28 2 tane pijama takımı koydum gömlekli ve uzun kollu,1 tane gecelik koydum yine uzun kollu, 1 fotoğraf çekimi için takım koydum, bolca çorap, iç çamaşırı, terlik ve mutlaka peluş bir sabahlık koyun derim ben. Hastane soğuk olmuyır ama olsun
AzcikMantikliOlun Ftmaa28 geceliği kısa kol ya da sıfır kol alıp üzerinize sabahlık alabilirsiniz. Pijama takımını da kısa kol tercih edebilirsiniz. Serumu da hesaba katın. Uzun kolda kolu sıyırmak zorluyor. Hastane ısısı sizi dondurmayacak üşütmeyecek derecede. Ben çok terlemiştim sıcaktan bunalmıştım.
ggmom Ftmaa28 ameliyathaneden çıkacaksınız doğum kan kaybı falan uzun kol düğmeli bir pijama alın bence ben öyle yaptım ilkinde de çok rahat etmiştim
nazel123 Uzun kollu daha iyi olur bence yada sabahlıkla beraber alırsanız kısa kollusunu giyip duruma göre onu üstünüze çekersiniz
Ftmaa28 AzcikMantikliOlun sezaryende anneyi odada mı giydiriyolar amelyathanede giydirip mı cıkarıyoalr
Ftmaa28 tugcesakzci oo daha var şimdiden her seyinizi hazır etmişsiniz maşallah aldıklarınızn resmi var mı bana da fikir olur
tugcesakzci Ftmaa28 kız yok doğurdum ocakta 6 ay oldu mu 😂😂 kompedandan aldım ben pijama takımımın birini, birini de daha önce Victoria Secrettan almıştım. Pembe çizgili ikonik pijama takımı var o. Geceliği de annem çarşıdan almıştı
AzcikMantikliOlun Ftmaa28 ay serum dedim yanlış demişim damar yolu diyecektim. Çıkana kadar kolumdaydı. Ağrı kesici verip duruyorlardı.
ggmom Ftmaa28 henüz ayaklarınız iyisi ve sonda takılı oluyor çıkarken de odaya geçiyorsunuz uyuşukluk geçiyor sonra çıkarmaya geliyorlar ben altımı ilk yuruyus yapmadan önce giymiştim üstümü daha önce
Nur0653 Ftmaa28 ben devlet Hastanesi’nde doğum yaptım ameliyattan sonra sezaryen yoğun bakıma alıyorlar orda 6 saat kadar kaldık sanırım annem sadece usttumu giydirip çıktı bı kolumda da serum vardı onu sıyırmak zorunda kaldık alttanda kan akışını konrtol ettikleri için alt pijamami daha sonra odaya geçerken kendim giydim
Ftmaa28 ggmom bi de o var dimi 😊 elin üstü daha iyi olur zaten kol katlanıyor falan inş benim de ordan açarlar yoksa uzun kol sıkıntı gercekten
Merve-betul Ftmaa28 ben o akta yaptım normla alt üst milladan aldığım gecelik vardı günlük takım gibi nasılsa belli olmuyordu kapşonlu üstüne kabanimi giydim çıktım hastaneden
ggmom Ftmaa28 söylersiniz ben söylemiştim bu arada bulunduğunuz şehirde sosyete pazarı varsa bir uğrayın trendyolda 750den başlayan çizgili pijama takımından 250 TL ye aldım ben 😁