Jasmine_can Bbkrt Amh yüksek biraz. Pcos diyebilir doktor. Pcoslarda genelde yumurta çok oluyor ama çatlama ya da yumurtlamada sıkıntı oluyor. İlaçla ve diyetle yoluna koyarsınız. Şanslı gruptasınız aslında.Kafaya takmayın oluruna bırakın stres çok etkliyor döllenmeyi.
zlemceylan Bbkrt ana sayfada sol üste tıklayın orada resim ekle var oradan resimi yükleyip linki kopyalayıp burada yoruma yapıştırın linki
zlemceylan Bbkrt adet düzeniniz nasıl acaba bende yaptırmak istiyorum da dün kontrolüm vardı bana alttan muayene jinekolojik olarak baktı yumurta sayım sadece bir tık fazla olduğunu ve sağlıklı göründüğünü söyledi yumurta sayısının fazla olması beni ister istemez gerdi adet düzenim 40 günde bir oluyorum
Bbkrt zlemceylan evet başladım folik asite folidays alıyorum doktor onu önerdi inşallah hayırlısı olsun hakkımızda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bbkrt umutluanneadayi hayır daha önce böyle bir teşhis koyulmadı kontrollerde de doktor böyle bir şeyden bahsetmedi siz neden sordunuz ki
umutluanneadayi Bbkrt bana yüksek geldi 4.5tan yukarsı pcos diye biliyorum ama yanlış bişeyde demek istemem
zlemceylan Bbkrt anladım değeriniz sanki bir tık yüksek gibi pcos olabilir diye düşündüm ama emin değilim hastaneden hastaneye değişebilir değerler doktorlar daha iyi bilir 4-4,5 üstü pcos olabilir diye duydum ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz
Bbkrt zlemceylan 1 aydır aslında 15 temmuzda reglim bitti ondan sonraki ilişkilerimde hiç korunmadım bayada geçti aslında üstünden neden olmadı acaba daha ilk denememiz yani
zlemceylan Bbkrt normal olabilir kilonuz nasıl peki ondan kaynaklı da olabilir belki biraz da yeme alışkanlığı da etkiliyor bir de stres yapmayın hiç çocuk olacak onun için çabalayalım diye de birliktelik olmasın
zlemceylan Bbkrt bende 1 ay korunmadık olmadı yumurtlama zamanlarını değerlendirmiştim doktora gittim dün jinekolojik muayene yapıldı alttan yumurta sayım bir tık fazlaymış ama sağlıklı görünüyor dedi hormon testi istemedi
zlemceylan Bbkrt siz bir de bu hormon testini regl gününde mi yaptırdınız yoksa normal zamanda da oluyor mu