Linamira Zg99 Kış bebeği ise yetmez canım hem geç kurur kışın kıyafetler bir de soğuk olduğu için giydirilir yaz olsa belki yeterdi Zıbınla da duruyorlar
Zg99 Linamira fazla alayım biraz daha. Tulum ve alt üst takım aldım ama yenidogan sayılı düşünüyordum
Ebbruc ggmom instagram kapalı bakamıyorum eğer ordaysa 🥲 ben böyle desenli falan değilde sadece isimli istiyorum bazıları çok karışık desenli oluyo ya
ggmom Ebbruc evet biliyorum internet sitesi var zaten bebesoil yazın Google a çıkar be ordan siparis verdim biraz geç geliyor ama sadece isimli
Linamira Zg99 Ay bir de aklıma gelmişken penye yeleklerden alırsan çok iyi olur kış ya sırtını sıcak tutar bebişin
Linamira tulum alırken de büyük al çünkü bezle takılınca bebek rahat etsin ne kadar geniş olsa o kadar iyi genelde altüst takımlar alsan daha iyi olur sanki🌸
Linamira Zg99 bnm bebeğimde Kış bebeği ya biraz kıyafetlerini büyük almayı düşünüyorum Kat kat giyinirler nasılsa Yeni doğanları en fazla on gün giyiyorlar bu üçüncü gebeliğin biraz tecrübeliyim bu konuda
aysenuraydin2 Ftmaa28 ben küçük kızımda da gaye bebenin hastane çıkışını aldım şimdi de gaye bebenin 10 li hastane çıkışını aldım.
Ftmaa28 Beyaz_kralice ben sade seviyorum her şeyi gördüğüm kadarıyla da internette orda burda herkes beyaz düz şeyler tercih etmiş ama renkli de olabilir tabi
kbratavn Momybaby Ebbruc Lilabio diye bir sayfa var hem Instagram hem Trendyol satisi var isimli setleri çok guzel 12 li seti var icinde isimli yastik da var her parcasida kullanisli cok memnun kaldm 800 lira fiyati sitesinde daha ucuz trendyolda biraz farkli
Drfatma kbratavn ben de oradan aldım hem de istediğim desen beşlide vardı onlu yaptılar çok hızlı geldi ve baskısı güzel yumuşacık pamuklu memnun kaldım
Ebbruc kbratavn instagram kapalı bakamıyorum zaten de bakmıştım o markaya ben, bidaha bakayım teşekkür ederim 🙏🏻
kbratavn https://www.lilabio.com/urun/lilabio-bebe-yaka-isme-ozel-delux-12li-hastane-cikisi-120 Bu site cok güzel kalitesi cok iyi
kbratavn Drfatma Evet 12 lide yastık da var cok iyi oluyo takı yastığı olarak da kullanmak için cok mantikli geldi bana
Sydaglsen Drfatma yani aynen 10 lu gercekten gereksiz. Zaten mesela şapka alıyoruz, ağız mendili yada çorap bunları boşu boşuna 10 adet demek için ekliyolar saçma yani. Kesinlikle 5 li mantıklı eksik neyse eklemek