Merve_3351 İz durumu nsl ben krem kullanmauj çok aksattım kremle veya kremsiz ne kdt sürede hafifledi
Msydn6 Merve_3351 hangi kremi kullanıyorsunuz doktorunuz mu önerdi acaba ? Benim 15 gün oldu sezaryen olalı ipli dikişti bu seferki iz kalır diye korkuyorum kremin faydası oluyormu
Leylaaa_46 Merve_3351 esnetik dikiş olmuştum hiç krem kullanmadım .3,5 yıl oldu suan çok belli belirsiz iz var
as2603 Merve_3351 ben 2 sezeryan oldım ılkı ip dıkışli 2 ci yapıştırma ıkısındede göbeginde gergın olsa hiç yok denıcek gıbı bence kişinin tenıyle alakalı bi durum hiç bişey de kullanmadım
Merve_3351 Msydn6 doktor verdi evet Benimki estetik dikiş suan 2 buck ay oldu pembemsi bir şekilde dikişe dair bir iz yok bende kremi duzenli kullanamadim hiç onun için kremsiz ne kdr sürede gider bilemiyorum
Msydn6 Merve_3351 anladım.. benim önceki 2 sezaryenimde estetikti çok güzeldi çok memnundum son 3. sezaryenim iple dikilmişti ve pek beğenmedim o yüzden sordum
Merve_3351 Msydn6 neden iple oldu. Öncekiler iz kaldimi birde kesiği ayni yerden atmiyorlar değilmi 2. Veya 3 sezeryanda
Leylaaa_46 Merve_3351 hayır olduğum zamandan beri çok azdı iz sürekli bakmadım ne zaman düzeldi diye cirkin bir görüntü olmadığı için sürekli bakmak ihtiyacı duymadım
glycnkrt Merve_3351 doktorum bana lamiderm önermişti. 1 ay olduktan sonra baya geçti gibiydi. yara ve yanık merhemi diye geçiyor.